Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Rifle ammo.

  RIFLEAMMUNISJON

  Hvis du skal ut i skog og mark for å jakte storvilt eller småvilt, og benytter rifle som våpen, trenger du også rifleammunisjon av høy kvalitet. Vår jaktammunisjon har ulike ballistiske egenskaper avhengig av type og vi har alle aktuelle kaliber for både storviltjakt og småviltjakt. I tillegg til rifleammunisjon for jakt har vi også rifleammunisjon som kan brukes til trening. Vi fører det mange jegere anser som den mest optimale rifleammunisjonen man kan få tak i! Husk i tillegg «Jaktvettreglene», som er utgitt av Norges Jeger- og Fiskerforbund (NJFF).

  STOR EKSPANSJON OG HØY RESTVEKT

  Vår ammunisjon til rifle er førstevalget for mange norske storviltjegere, på grunn av sin høye restvekt, sikre ekspansjon og høye presisjon. Jaktammunisjon i god kvalitet med både bly og homogene kuler øker jegerens sjanser for en suksessfull jakt. For deg som liker å jakte mye og tenker økonomi, kan vi anbefale å kjøpe større pakker for å spare mer penger. Gjør deg klar for neste jaktsesong og kjøp inn ammunisjon med jevne, presise og solide jaktkuler til favorittriflen din!

  RIFLEAMMUNISJON FRA KJENTE MERKER

  Vi ønsker å tilby våre kunder ammunisjon av førsteklasses kvalitet. Vi har derfor inngått samarbeid med anerkjente merkevareleverandører som for eksempel Barnes – med blyfri ammunisjon, Hornady og Remington. Barnes befester sin posisjon som en førsteklasses leverandør av rifleammunisjon med sin optimale presisjon, sikre ekspansjon og høye restvekt. Barnes har i mange år vært blant favorittpatronene i Norge, nettopp på grunn av sin overlegne kvalitet. Jaktkulene er populære på grunn av høy presisjon, samt lite klikk. Besøk vår nettbutikk i dag og gjør din bestilling nå. Hos oss får du ypperlig service og gode leveringsbetingelser. Vi vil gjøre vårt beste for at du skal få en god jaktopplevelse!

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Hornady Leverevolution 32 Spcl 165 Gr Ftx Lvrev

  kr 19,29
  Hornady Leverevolution 32 Spcl 165 Gr Ftx Lvrev

  Hornady Leverevolution 444 Marlin 265 Gr Ftx Lvrev

  kr 28,99
  En 444 Marlin patron som er spesielt utviklet for bøylerifler. Patronen kommer med en spesiell tupp som er flesibel, gjørende denne patronen trygg til å bruke i rørmagasin.

  Hornady Leverevolution 45-70 Govt 250 Gr Monoflex Lvrev

  kr 31,90
  En 45-70 patron som er spesielt utviklet for bøylerifler. Patronen kommer med en spesiell tupp som er flesibel, gjørende denne patronen trygg til å bruke i rørmagasin.

  Hornady Leverevolution 45-70 Govt 325 Gr Ftx Lvrev

  kr 25,99
  LEVERevolution® represents a breakthrough in ammo design for lever action rifles and revolvers.

  Hornady Match 6.5 Creedmoor 140 Gr Eld Match

  kr 23,09
  Hornady 6,5 Creedmoor er ladet med ELD Match. Nyeste Innen match kuler- Extreme Low Drag og beste ballistiske koeffisient på 0,646 gjør dette til en favoritt for DFS og langholdsskyting!
  banner

  Rifle ammo.

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 3,00 Til: kr 184,00
  kr3 kr184
  Produsenter