Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  RWS

  RWS

  RWS står for Rheinisch-Westfälischen Sprengstoff-Fabriken, og er en tysk produsent for ammunisjon. Rottweil sin historie går helt tilbake til 1500-tallet, da de først ble nevnt i noen gamle dokumenter fra den tiden.

  RWS er derfor en av de største merkene innen sport og jakt ammunisjon på verdensbasis i dag. De eies av RUAG Ammotec som produserer merkevarer som Rottweil, RWS og Geco

  RWS og Rottweil gir dynamikk, presisjon og teknologi

  Rottweil har et stort fokus på patroner og ammunisjon som er dynamiske, av kvalitet og som er nøyaktige - til og med i barske omgivelser. Hver lille detalj har fått oppmerksomhet, alt fra støy og lyd kvaliteten, til den minste teknologiske utviklingen.

  Derfor finner du noen av de beste jegere og sportsskyttere med ammunisjon og utstyr fra RWS. Spesielt er RWS kjent for sine riflepatroner, men er generelt en leverandør med et stort spekter av ammunisjon for både rifler, hagler, luftgevær og salong. Med andre ord kan du finne alt det du har behov for når det kommer til småviltjakt eller storviltjakt.

  RWS ammunisjon hos Jakt & Friluft

  Hos Jakt & Friluft kan du kanskje finne det største utvalget av ammunisjon på det norske markedet - og derfor også RWS ammunisjon. Her kan du finne RWS ammunisjon til både rifler, hagler og luftgevær. Vi har også gjort hjemmesiden så oversiktlig og enkel å bruke som mulig.

  Du kan enkelt velge ønsket kaliber og størrelse i margen til venstre, velg mellom ønsket “kaliber”, “typer” og “haglestørrelser”. Du kan finne RWS kaliber som 22 LR til .375. Du kan også velge mellom ulike typer tennhetter, som large pistol (LP), large rifle (LR), small pistol (SP) og small rifle (SR). Du kan også enkelt filtrere på haglstørrelser som rangerer fra Slugg og opp til 7,5, hvor størrelse kommer an på hva du skal jakte eller skyte på.

  Er du usikker på hvilken ammunisjon du har bruk for, eller trenger veiledning generelt? Da er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice. Vi er her for å hjelpe deg på vei til å finne den beste RWS ammunisjonen ut fra et stort utvalg. Men uansett er du som en sportsskytter eller jeger i gode hender, i viten om at RWS er et av de beste merkene innen ammunisjon for sport og jakt.

  Andre merker for ammunisjon

  Er du på utkikk etter flere merker og andre typer ammunisjon, kan du se oversikten over ammunisjon her. Vi har kjente merkevarer som Remington, Hornady, Norma og Barnes.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Rws 30 R Blaser Evo Green 8,8G 20pk

  kr 48,90
  Both cores of the new lead-free EVOLUTION GREEN bullet are made of food-safe metal. The new lead-free EVOLUTION GREEN bullet is especially effective given its outstanding responsiveness. This is achieved through a specially pre-fragmented front core made of tin and the use of RWS' new Speed Tip bullet points which enable an impressive shock effect. This will guarantee humane and successful hunting.

  RWS 6,5X55 KS 8,2G

  kr 29,00
  RWS KS (Keglespitz) passer godt til jakt opp til mellomstort vilt. Dette er en helt vanlig blyspiss uten blylås eller lodding av mantel og kjerne.

  RWS

  Filtrer etter:

  Clear All