Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Seeland

Se som
Sorter etter
Vis per side

Seeland Hawker Shell bukse Pine green

Seeland Hawker skalbuksene er strekkbare, vindtette og vanntette. De er laget av meget fleksibelt tre-lags stoff, kombinert med det nye strekkbare, vindtette og vanntette SEETEX-membran.
kr 899,00

Seeland Hawker Shell jakke Pine green

Seeland Hawker skalljakke er laget av fleksibel tre-lags stoff, kombinert med ny fleksibel, vintett og vanntett SEETEX-mambran. Med sitt aktive snitt, følger jakken dine bevegelser.
kr 1 189,00

Seeland Hawker storm fleece jakke Pine green

Lydløs og elastisk med ergonomisk riktig passform. Fleeceplaggene i Hawker Storm-serien er utviklet for aktiv jakt og er fine som ytterlag i overgangsperiodene eller som mellomlag om vinteren. Hawker Storm-plaggene er laget av et fleksibelt og lydløst trelagsmateriale og utstyrt med WindBeater® superflex-membran.
kr 1 299,00

Seeland Herculean Hanske Grizzly Brown

Jakthansker med lett fôr, antisklibelegg og elastisk mikrofibermateriale på avtrekkerfingeren som gir god føling med avtrekkeren. Herculean-hanskene har signalfargede detaljer som gjør deg mer synlig for jaktkameratene dine, og en vind- og vanntett SEETEX®-membran som beskytter fingrene mot regn og kald vind.
kr 349,00

Seeland Kraft reversible fleece jakke Realtree APB/Soil brown

Vindtett og pustende fleecejakke med aktivt snitt laget av et elastisk materiale som følger kroppens bevegelser og gir optimal bevegelsesfrihet.
kr 799,00
Se som
Sorter etter
Vis per side