• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Miravel er den laveste modellen i den populære Magnumlite-serien. Den reduserte totalvekten, kombinert med lett rotasjonsfølelse, er perfekt for sportsfiskere som ønsker avansert ytelse kombinert med utmerket rimelighet.

Det undervurderte utseendet til Miravel vil fylle deg med selvtillit. Den elegante designen motsier rimeligheten og vil sømløst kombineres med enhver Shimano-stang, og skaper den perfekte harmonien av letthet og balanse. Og den sofistikerte ytelsen vil virkelig appellere hvis du er en teknisk sportsfisker som setter pris på letthet i vekt og lett rotasjon. Som en del av Magnumlite-serien kan du være sikker på at Miravel er fullpakket med avansert teknologi for å gjøre fisket ditt mer effektivt og hyggelig.

Med CI4+-kompositt gjennom hele konstruksjonen, har Miravel en G-FREE Body som er bemerkelsesverdig lett og godt balansert, selv i de større størrelsene. Og som alle Magnumlite-spoler, trosser lettheten i rotasjonen nesten logikk, med bare minimalt trykk som kreves for å sette rotoren i bevegelse. Dette gjør den til den perfekte snellen for avansert slukfiske, spesielt når den kombineres med de nyeste lette stengene.

Internt fungerer Shimanos velprøvde teknologi sømløst for å levere kraft og jevnhet i like mål. Den berømte HAGANE GEAR, X-SHIP-kombinasjonen er forbedret med Silent Drive og skruen i håndtaket gir en nesten unaturlig direktehet. Under bruk kaster snellen som en drøm takket være den suverene lineleggingen og AR-C-spolen, og den vannbestandige fronten kan stole på i de mest krevende situasjoner.

Et bredt utvalg av modeller er tilgjengelig, noe som sikrer at det er et valg som passer dine preferanser. Fra de minste 1000, opp til den største 5000-størrelsen, vil du også finne ekstra raske giralternativer for å gi deg ekstra fart når det er nødvendig. Og selv om Miravel har en utvilsom stamtavle, er den mest bemerkelsesverdige egenskapen dens rimelighet, som åpner opp lettvekts ytelse for et helt nytt publikum.

Shimano Miravel 1000

Art.nr: 106895
kr 1 199,00
kr 1 499,00
Miravel er den laveste modellen i den populære Magnumlite-serien.
15720
106895
22255269131
Inkludert i kampanjen:

På lager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte