Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Slipeutstyr

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Gränsfors Axe Diamantfil

  kr 470,00
  En rett, finkornet diamantfil med to slipesider og et lite håndtak av tre. Håndtaket er litt tykkere ved filbladet for å gi godt grep. Filen har en grovkornet og en finkornet side. Slip først med den grove siden, og avslutt deretter med den fine siden. Filen brukes vanligvis med vann, men kan også brukes tørr.

  Old Timer USA Sportsman's Honing Set

  kr 399,00
  Slipesett fra Old Timer.

  WorkSharp "Ken Onion Edition" Slipeanlegg

  kr 1 399,00
  «WSKTS-KO Blade Grinding Attachment» er et horisontalt «anlegg» for slipebånd designet for kniv forming, sliping og hone oppgaver. Anlegget er fullt justerbar fra 10 til 35 °

  WorkSharp GFS Guided Feltbryne

  kr 399,00
  WorkSharp Guided Feltbryne er det komplette knivsliper ute i felten eller hjemme. Det er det første bryne med «vinkelmaler», 5 trinns kvessing og er perfekt for deg som trenger en kvass kniv når du er ute i felten.

  WorkSharp Ken Onion Edition Kniv-& Verktøysliper

  kr 2 499,00 kr 2 898,00
  Knivsliper som er best i test ved flere anledninger og er en sikker vinner når alt fra fileteringskniv til øks skal slipes opp! WorkSharp har i samarbeid med den legendariske "Hall of Fame" knivmakeren Ken Onion utviklet en ny knivsliper med helt unike egenskaper. WorkSharp WSKTS har blitt en stor suksess, og har flere tusen fornøyde brukere rundt omkring i landet.

  WorkSharp Kniv & Verktøysliper MK2

  kr 1 559,00
  Ny og forbedret Work Sharp kniv- og verktøysliper Mk.2 gir alle funksjonene til originalen, i tillegg er det nå en to-trinns motor og redesignet slipemaler. Vinkelmaler og fleksibel båndteknologi gjør knivene skarpere enn noensinne. Bruk mer tid på å gjøre det du liker og mindre tid på slipe!

  WorkSharp Slipebånd KO X22 Medium

  kr 279,00
  X22 Slipebånd til Ken Onion.

  WorkSharp Slipebånd KO X4 Fin

  kr 279,00
  X4 slipebånd til Ken Onion
  banner

  Slipeutstyr

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 129,00 Til: kr 2 898,00
  kr129 kr2898
  Produsenter