Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

Old Timer USA Sportsman's Honing Set

Slipesett fra Old Timer.
kr 399,00

WorkSharp "Ken Onion Edition" Verktøysliper

Sliper til verktøy. Monteres på Ken Onion knivsliper.
kr 549,00 kr 699,00

WorkSharp Combo Knivsliper

WorkSharp COMBO knivsliper er den raskeste og enkleste knivsliperen WorkSharp har laget foreløpig. Den kombinerer elektrisk sliping med fleksible slipebånd, og manuell honing på et keramisk bryne. Ved bruk av presise "anlegg" får du samme vinkel på kniveggen hver gang - meget raskt og enkelt.
kr 749,00 kr 898,00

WorkSharp Ken Onion Edition Kniv-& Verktøysliper

Knivsliper som er best i test ved flere anledninger og blir garantert en gjenganger under årets juletre! WorkSharp har i samarbeid med den legendariske "Hall of Fame" knivmakeren Ken Onion utviklet en ny knivsliper med helt unike egenskaper. WorkSharp WSKTS har blitt en stor suksess, og har flere tusen fornøyde brukere rundt omkring i landet.
kr 1 995,00 kr 2 499,00

WorkSharp Kniv & Verktøysliper

Work Sharp Knife & Tool Sharpener er den første knivsliper designet for å skjerpe alle knivene du eier. Ved hjelp av fleksible slipebånd, er sliperen i stand til å skjerpe ikke bare vanlige kniver, men også buede kniver, tanto blader, filet kniver, taggete kniver, bukåpnere og nesten alle andre knivformer.
kr 1 199,00 kr 1 349,00

WorkSharp Slipebånd silikonkarbid 6000

Slipebånd til WSKTS og «Ken Onion Edition» Kniv og verktøysliper.
kr 149,00

Härkila Kompakt multi-slibesten Orange

Kompakt og alsidigt multi-slibpeverktøy i iøjnefaldende orange ABS plast. Det har tre forskellige slibe- og pudsefunktioner med overflader af wolfram, keramik og læder
kr 99,00

Gränsfors Axe Diamantfil

En rett, finkornet diamantfil med to slipesider og et lite håndtak av tre. Håndtaket er litt tykkere ved filbladet for å gi godt grep. Filen har en grovkornet og en finkornet side. Slip først med den grove siden, og avslutt deretter med den fine siden. Filen brukes vanligvis med vann, men kan også brukes tørr.
kr 470,00
banner
Se som
Sorter etter
Vis per side