Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Slipeutstyr

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Gränsfors Axe Diamantfil

  kr 549,00
  En rett, finkornet diamantfil med to slipesider og et lite håndtak av tre. Håndtaket er litt tykkere ved filbladet for å gi godt grep. Filen har en grovkornet og en finkornet side. Slip først med den grove siden, og avslutt deretter med den fine siden. Filen brukes vanligvis med vann, men kan også brukes tørr.

  Gränsfors Keramisk slipestein

  kr 399,00
  Gränsfors keramisk slipestein består av keramisk slipemiddel med granulstruktur for grov og fin sliping. Den grove siden har granulstørrelse 180 for skader av litt grovere slitasje, og den fine siden har granulstørrelse 600 for finsliping.

  Old Timer USA Sportsman's Honing Set

  kr 399,00
  Slipesett fra Old Timer.

  Work Sharp Ken Onion Edition Kniv-& Verktøysliper

  kr 2 898,00 kr 2 199,00
  Knivsliper som er best i test ved flere anledninger og er en sikker vinner når alt fra fileteringskniv til øks skal slipes opp! WorkSharp har i samarbeid med den legendariske "Hall of Fame" knivmakeren Ken Onion utviklet en ny knivsliper med helt unike egenskaper. WorkSharp WSKTS har blitt en stor suksess, og har flere tusen fornøyde brukere rundt omkring i landet.

  WorkSharp Kniv & Verktøysliper MK2

  kr 1 559,00 kr 1 299,00
  Ny og forbedret Work Sharp kniv- og verktøysliper Mk.2 gir alle funksjonene til originalen, i tillegg er det nå en to-trinns motor og redesignet slipemaler. Vinkelmaler og fleksibel båndteknologi gjør knivene skarpere enn noensinne. Bruk mer tid på å gjøre det du liker og mindre tid på slipe!

  WorkSharp PVT Pivot Knivsliper

  kr 69,00
  Work Sharp PVT Pivot knivsliper er et utmerket valg for å holde dine kniver skarpe og i topp stand. Den er spesielt designet for å slippe kniver med en pivot-mekanisme. Den er enkel å bruke og gir presisjonssliping for både vanlige og serraterte kniver.

  WorkSharp PVT Pivot Plus Knivsliper

  kr 119,00
  WorkSharp PVT Pivot Plus er en rask og effektiv knivsliper som tar alle dine kniver og er liten nok til å tas med ut i felten.

  WorkSharp Slipebånd KO P120 Ekstra Grov

  kr 279,00
  NB! Passer kun til «Ken Onion Edition»

  Slipeutstyr

  Filtrer etter:

  Clear All