Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Slipeutstyr

  banner
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Gränsfors Keramisk slipestein

  kr 350,00
  Gränsfors keramisk slipestein består av keramisk slipemiddel med granulstruktur for grov og fin sliping. Den grove siden har granulstørrelse 180 for skader av litt grovere slitasje, og den fine siden har granulstørrelse 600 for finsliping.

  Härkila Kompakt multi-slibesten Orange

  kr 99,00
  Kompakt og alsidigt multi-slibpeverktøy i iøjnefaldende orange ABS plast. Det har tre forskellige slibe- og pudsefunktioner med overflader af wolfram, keramik og læder

  Old Timer USA Sportsman's Honing Set

  kr 399,00
  Slipesett fra Old Timer.

  Work Sharp WSKTS Slipebånd Diamant (180, 1500)

  kr 499,00
  Slipebånd til WSKTS-I Kniv og verktøysliper. (Kan også brukes til Ken Onion Edition)

  WorkSharp "Ken Onion Edition" Slipeanlegg

  kr 1 368,00
  «WSKTS-KO Blade Grinding Attachment» er et horisontalt «anlegg» for slipebånd designet for kniv forming, sliping og hone oppgaver. Anlegget er fullt justerbar fra 10 til 35 °

  WorkSharp Combo Knivsliper

  kr 898,00
  WorkSharp COMBO knivsliper er den raskeste og enkleste knivsliperen WorkSharp har laget foreløpig. Den kombinerer elektrisk sliping med fleksible slipebånd, og manuell honing på et keramisk bryne. Ved bruk av presise "anlegg" får du samme vinkel på kniveggen hver gang - meget raskt og enkelt.

  WorkSharp Ken Onion Edition Kniv-& Verktøysliper

  kr 2 199,00 kr 2 499,00
  Knivsliper som er best i test ved flere anledninger og er en sikker vinner når alt fra fileteringskniv til øks skal slipes opp! WorkSharp har i samarbeid med den legendariske "Hall of Fame" knivmakeren Ken Onion utviklet en ny knivsliper med helt unike egenskaper. WorkSharp WSKTS har blitt en stor suksess, og har flere tusen fornøyde brukere rundt omkring i landet.

  WorkSharp Kniv & Verktøysliper

  kr 1 359,00
  Work Sharp Knife & Tool Sharpener er den første knivsliper designet for å skjerpe alle knivene du eier. Ved hjelp av fleksible slipebånd, er sliperen i stand til å skjerpe ikke bare vanlige kniver, men også buede kniver, tanto blader, filet kniver, taggete kniver, bukåpnere og nesten alle andre knivformer.

  WorkSharp Pocket - Diamantbryne

  kr 199,00
  Enkel og effektiv skjerping av kniven! Supert verktøy for å ha i sekken eller lommen!
  banner

  Slipeutstyr

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 99,00 Til: kr 2 499,00
  kr99 kr2499
  Produsenter