Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Steiner

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  NeoPod Blaser Adapter

  kr 1 490,00

  Neopod Hunting Bipod u/adapter

  kr 4 795,00
  NeoPod er verdens letteste tofot. Den veier kun 82 gram og er laget av karbonforsterket PEEK polymer, det mest avanserte materialet på markedet. Den lave vekten gjør den spesielt godt egnet for fjelljakt hvor hvert gram teller i ryggsekken.

  NeoPod Universal Adapter

  kr 1 990,00

  Steiner Cobra 10x42

  kr 4 190,00
  Steiner Cobra er en ny robust kikkert for jegeren og friluftsentusiasten.Kikkerten er vanntett, nitrogenfylt og har 10 års garanti. Godt grep i regn og kulde. Rask fokusering bidrar til en god kikkertopplevelse. Solid gummiarmering tåler, vann og olje. Lev. med linsebeskyttere, reim og bag.

  Steiner Ranger BC 3-12x56 Ret 4A-i

  Den nye Steiner Ranger BC med kulebanekompensator kommer med fem forskjellige ringer som dekker alle de vanligste kalibre. Basert på det foretrukne kalibret, monteres den spesifikke ringen som gir en presis høydeinnstilling for et perfekt skudd på ulike hold.

  Steiner Ranger Xtreme 8x56

  kr 10 590,00
  Slitesterk og pålitelig serie håndkikkerter tiltenkt jegeren. Kikkertskroget består av en spesielt hardfør type plast (makrolon) – et type kunststoff som Steiner har mange tiårs erfaring med. Skroget er nitrogenfylt og garantert dugg- og vanntett ned til 3 meters dybde, og tåler temperaturer mellom -20°C - + 80 °C. Kikkertene er belagt med gripevennlig og ekstremt slitesterk gummi (NBR longlife rubber armouring), og kikkertens ytre er designet for å kunne betjenes komfortabelt med hansker. Den medfølgende neoprenreima kan raskt og enkelt tas av og på takket være Steiners ClickLoc-system. Øyerørene kan skrus op og ned avhengig av om du bruker briller eller ei, og muslingene er av vinget type (skylapper), som hindrer strølys i å påvirke nattsynet.

  Steiner

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 1 490,00 Til: kr 16 999,00
  kr1490 kr16999
  Produsenter