Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Strømeng

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Strømeng SAMEKNIV 5"

  kr 1 300,00
  Denne kniven (eller 5 med fingervern) er ofte den første kniven barn får i 7-8 års alderen. Hendig dame / junior turkniv til slakting, sløying, skaving mm. Blad av polert karbonstål, skaft av bjørk behandlet med kokt linolje.

  Strømeng SAMEKNIV 5" M/FINGERVERN

  kr 1 600,00
  Samekniv til barn!

  Strømeng SAMEKNIV 7""

  kr 1 380,00
  Tilsvarende 8", men mest bruk av kvinner, da kniven er noe mindre/lettere. Skaftet er bedre tilpasset kvinnehender. Ofte brukt til konfirmasjonsgave til både gutter og jenter. Blad av polert karbonstål, skaft av bjørk kokt i linolje.

  Strømeng SAMEKNIV 8"

  kr 1 410,00
  Den mest brukte samekniven, hendig universalredkap på tur, til å hugge brendsel, slakting, sløying, spiseredskap mm. Stor nok til grovt arbeid, liten nok til finere bruk samt til å ha hengende i beltet.

  Strømeng SAMEKNIV 8" M/FINGERVERN

  kr 1 740,00
  Spesielt utviklet samekniv til Forsvarets behov for universalredskap for sine jegertropper. Med denne kniven vant Knivsmed Strømeng en anbudskonkurranse med mange store knivprodusenter i Europa

  Strømeng SAMEKNIV 8"" OLD FASHION

  kr 1 699,00
  Den mest brukte samekniven, hendig universalredskap på tur, til å hugge brendsel, slakting, sløying, spiseredskap mm. Stor nok til grovt arbeid. Blad av brunert kull-/karbonstål.

  Strømeng

  Filtrer etter:

  Clear All