Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Tikka

  Tikka

  Den aller første Tikkakoskifabrikken ble bygget så tidlig som i 1893 i Jyväskylä i Finland. I 1918 begynte Tikkakoskifabrikken sin produksjon av rifler.

  I 1983 slo Tikkakoski seg sammen med Sako, og selskapet fikk da navnet Sako-Tikk. Etter noen år ble Tikkakoski tatt bort, men bedriften fortsatte likevel å bruke navnet Tikka som navn på mange rifler.

  Tradisjon og nyskaping

  På grunn av Sakos lange tradisjon for fremstilling av våpen, er det mulig for Tikka å imøtekomme den moderne jegers behov. De fremstiller rifler ved hjelp av tradisjonell kunnskap om våpenmekanikker, samt ved å bruke det aller nyeste og mest avanserte innenfor våpenteknologi.

  Ved årtusenskiftet ble Sako en del av Beretta-gruppen. Det har gitt bedriften adgang til nye og mer avanserte produksjonsmetoder. Tikkariflene er både innovative og holdbare, men det viktigste er selvfølgelig at de er pålitelige under alle forhold.

  Tikka er viden kjent for å ha god presisjon og en fantastisk yteevne.

  Sako ammunisjon

  Sako/Tikka lager ikke kun rifler, men også ammunisjon. Deres misjon er fortsatt å tilby sine kunder de aller beste produktene når det gjelder nøyaktighet og yteevne.

  Stort utvalg hos Jakt & Friluft

  Her hos Jakt & Friluft fører vi flere rifler fra Tikka. Vår misjon er den samme som Tikkas, nemlig å kunne tilby de aller beste produktene til kundene våre, til konkurransedyktige priser. Vi har muligvis det største utvalget av jakt-, fiske- og friluftsutstyr samlet på ett sted i Norge, uansett om du handler via hjemmesidene våre eller om du besøker butikkene våre i Arendal eller på Gjøvik.

  Som regel har vi testet eller aktivt brukt de produktene vi selger, slik at du kan være helt sikker på å få den aller beste veiledningen og de beste rådene når du handler hos oss.

  Hvis du har noen spørsmål om Tikka-rifler eller andre produkter, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Tikka Cheek Piece Komplett T3 Tactical

  kr 955,00
  Tikka justerbar kolbe topp.

  Tikka T1 17HMR 10-skudd Magasin

  kr 435,00
  Magasin til tikka t1 17 hmr

  Tikka T1 22LR 10-skudd Magasin

  kr 435,00
  Magasin til tikka t1 22LR

  Tikka T1X 17HMR

  kr 8 390,00
  Tikka T1x rimfire rifle er designet for å håndtere et bredt spekter av skuddsituasjoner. Kald hamret løp og en profilen som gir fordelene til ett match løp, men uten ekstra vekt. Dette er en reimfirebørse av uovertruffen kvalitet og håndverk som presterer høy kvalitet på skytebanen og i terrenget!

  Tikka T1X 22LR med kikkert og lyddemper

  kr 10 530,00
  En superfin salongbørse, perfekt til bruk på trening og på bane!

  Tikka

  Filtrer etter:

  Clear All