Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Turutstyr

  Turutstyr

  Turutstyr av god kvalitet er viktig for en flott og komfortabel turopplevelse. Hos oss finner du friluftsutstyr fra anerkjente merkevarer som Osprey, Fjellväven og Bergans. Oppdag vårt brede utvalg fra tursekker, soveposer og liggeunderlag til kokeutstyr, lykter og kano. Enten du skal på hyttetur, dagstur eller fjelltur har vi det du trenger.

  Vi i jakt og friluft er villmarks-entusiaster, og mener at kvalitetsutstyr er viktig for å ha en flott turopplevelse. Flere av våre ansatte har både testet og bruker aktivt turutstyr fra utvalget vårt, slik at vi kan gi deg ærlige tilbakemeldinger og anbefalinger for ditt behov. Har du noen spørsmål angående vårt friluftsutstyr kan du besøke vår butikk i Arendal, eller kontakt oss her i nettbutikken.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Ally Kano 16.5' DR Grønn

  kr 17 990,00 kr 15 990,00
  Allroundkanoene har en svakt buet kjøllinje og buede, høye stevner. De tilbyr god stabilitet og lastekapasitet og er ideelle for turer og ekspedisjoner. De er lette å manøvrere i elver og stryk, men fungerer også godt som turkano på flatt vann.

  Ally Padleårer 140 cm

  kr 900,00
  Lengde: 140 cm Mål blad: 18x47 cm Vekt: 685 g

  Ally Padleårer 150 cm

  kr 900,00
  Håndlagd padleåre i tre. Lengde: 150 cm Mål blad: 18x47 cm Vekt: 735 g

  Ally Padleårer 160 cm

  kr 900,00
  Håndlagd padleåre i tre. Lengde: 160 cm Mål blad: 18x47 cm Vekt: 785 g

  Fjällräven Totepack No. 1 Black

  kr 1 499,00
  Smidig veske i kraftig vokset stoff. Kan bæres både på skulderen i hånden og på ryggen. Glidelås i åpningen og sikkerhetslomme.

  Packraft MRS Microraft L Grønn m/avtagbart Spruttrekk

  kr 11 499,00
  Microraft L brukes like gjerne i sjøen som i fjellvann. Elver og moderate stryk er heller ikke noe problem for denne allrounderen. Den har en relativt lang vannlinje og når lett hastigheter opp mot 5 km/t. For å spare vekt kan man også velge å benytte Microraft L uten sete og spruttrekk.

  Packraft MRS Microraft XL Grønn m/avtagbart Spruttrekk

  kr 12 499,00
  MRS Microraft XL er en av våre bestselgere. Dette er packraften for deg som er høy eller som ønsker å ha plass til en hund. Microraft XL er en allrounder som er perfekt for de fleste situasjoner friluftselskere kan møte. Den har store tuber som gir god oppdrift og lasteevne. Packraften leveres med avtakbart spruttrekk. Med sin lave vekt er den enkel å bære med seg på land.

  Packraft Norseraft Packpaddle Intermediate 4-Delt Carbon Shaft

  kr 1 899,00
  Norseraft Intermediate er en lett og god åre laget spesielt for packrafting. Den har et skaft av Karbon, blad av Polycarbonate og kan deles i 4 deler. Denne åren passer for deg som vil padle variert i vann, sjø og enkel elv. Passer fint til typisk tur og fisking.

  Packraft Norseraft Viking Light

  kr 6 499,00
  Viking Light er perfekt for de som vil ha en skikkelig packraft med god plass til både seg selv og utstyr, men med lav vekt. Den har alle de gode egenskapene som Viking modellen, men leveres uten spruttrekk. Den er perfekt for turer der du skal gå opp til høytliggende fjellvann, turer på vidda og i skogen, sykkelturer og fisketurer.

  Packraft Packpaddle Novice

  kr 899,00
  Norseraft Novice er en 4-delt padleåre som hjelper deg å holde deg innenfor budsjettet. Den har et aluminium skaft og blad av Polypropylene forsterket med Glassfiber. Materialene gir en lav vekt og god holdbarhet, og designet med 4 deler gjør den enkel å ta med seg i sekken. Dette er en packraftåre som gir mye for pengene.

  Robens Ambleside C66 Gåstav

  kr 1 199,00 kr 799,00

  Robens Grasmere T7

  kr 519,00

  Turutstyr

  Filtrer etter:

  Clear All