Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Våpenskap

  FG godkjent våpenskap

  Våre våpenskap er FG godkjent våpenskap, det vil si at de oppfyller kravene til norsk våpenlov. Alle våpen skal oppbevares i godkjente våpenskap, uansett hvor mange våpen du eier. Det er flere muligheter til å tilpasse innvendig oppheng slik at du får plass til våpen og ammunisjon på en ryddig måte. Vi har også annet tilbehør som kan gjøre våpenskapet ditt ryddig og godt organisert.

  Det er viktig å tenke over et par ting før du går til innkjøp av et våpenskap.

  • Hvor mange våpen du skal oppbevare og hva slags type våpen det er. Vi har mindre skap for håndholdte våpen, og større skap som er tilpasset for hagle og rifle.

  • Våpenskap under 150kg har fire boltehull i bunnen for forankring. Det er viktig å forankre våpenskapet for at FG godkjenningen skal være valid.

  • Det er flere muligheter til å få låst skapet, hvor du enten kan ha nøkkellås eller kodelås. Det er fordeler og ulemper med begge to, men det er verdt å tenke over at et våpenskap mest sannsynlig er et engangskjøp. En nøkkellås er kjekk så lenge nøkkelen har en fast plass den hører hjemme, mens en kodelås kan byttes jevnlig og deles med flere - om det er flere som trenger tilgang.

  Har du behov for veiledning i prosessen for å finne et våpenskap som passer for deg er du velkommen til å ta kontakt med oss, eller ta turen innom for en prat.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Lockdown Våpenskap Lomme Hanging Organizer, Large

  kr 499,00
  Universal lomme til ditt våpenskap. 6 lommer som festes i ditt våpenskap for å holde oversikten over løse gjenstander som kniver, gps, radio ol. 47x30cm stor.

  Våpenskap Scandinavian Safe SP45EL Svart Liggende

  Ring for priser
  Liggende våpenskap som kan brukes som et møbel!

  Våpenskap Scandinavian Safe SP8 10 vpn*

  Ring for priser
  Et stort og romslig våpenskap som passer godt for 8-10 våpen. Med topphylle og ekstra hyller i døren. Leveres med omstillbar sikkerhetslås med 2 nøkler. Skapet er enkelt å forankre i bygningsstrukturen med fire forankringshull i bunn og rygg.

  Våpenskap Scandinavian Safe SP88 20 vpn*

  Ring for priser
  Storselgeren fra Scandinavian Safe passer bra for opp til 20 våpen. Skapet er enkelt å forankre i bygningsstrukturen med fire forankringshull i bunn og rygg. FG-godkjent etter norske krav.

  Våpenskap Scandinavian Safe SP88XLE m/Kodelås

  Ring for priser
  Stort våpenskap med plass til 20 rifler og ammunisjon.

  Våpenskap Scandinavian Safe SP8E m/Kodelås

  Ring for priser
  Pris inkluderer frakt! Levert hjem på din dør etter avtale. Et stort og romslig våpenskap som passer godt for 8-10 våpen. Med topphylle og ekstra hyller i døren. Leveres med elektronisk kodelås. Skapet er enkelt å forankre i bygningsstrukturen med fire forankringshull i bunn og rygg.

  Våpenskap Scandinavian Safe SP99

  Ring for priser
  Stort våpenskap med med plass til ca 20 våpen.

  Våpenskap

  Filtrer etter:

  Clear All