Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Våpentilbehør

  Våpentilbehør

  Et godt og pålitelig våpen er en forutsetning for å lykkes med jakten, og for å utnytte våpenets fulle potensial, må man velge det rette våpentilbehøret til sitt spesifikke våpen. Vi har et variert utvalg av tilbehør til våpen som hjelper deg med å nå alle målene dine for jaktsesongen. Vi på Jakt og Friluft kan tilby det meste innen våpentilbehør – uansett om det er til å skyte småvilt, storvilt, eller til trening på skytebanen.

  Et variert utvalg våpentilbehør

  Det finnes utallige våpentilbehør å velge mellom på markedet, og det kan være vanskelig å finne frem til akkurat de produktene man trenger. Derfor har vi gjort det enkelt å finne akkurat det våpentilbehøret du er på utkikk etter, ved å dele produktene inn i logiske og oversiktlige kategorier. Vi har et stort utvalg våpenstokker / skjefter til de fleste modeller. Rust opp riflen med ergonomiske stokker fra KKC eller GRS mm. Du finner også lyddempere, kikkertsikter og magasiner som forenkler selve jakten, og reimer og oppbevaringsprodukter som gjør det enkelt å frakte og oppbevare våpenet. Uansett hva du er på jakt etter, vil du helt sikkert finne et tilbehør til våpen som passer for deg og dine behov.

  Behandle våpenet med omtanke og respekt

  Et våpen innehar en enorm kraft, og det skal alltid behandles med stor respekt. Ofte representerer det også en viss verdi – både materielt og kanskje også gjennom affeksjon hvis det har gått i arv. Derfor fortjener det også å utstyres med det beste våpentilbehøret på markedet. Se gjennom vårt varierte utvalg av tilbehør til våpen, og kjøp akkurat det tilbehøret du trenger for å gjøre jakten til en suksess.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  A-tec A 12 Hagledemper Komplett Med Choke

  kr 4 995,00
  A12 kan lett monteres på alle halvauto og pumpehagler med utskiftbar choke. Lyddemperen leveres med choke som passer ditt våpen. A12 reduserer haglesmellen så mye at risikoen for hørselskade er minimal. A-tec sine tester viser at de to første skuddene ligger under grensen for skadelig volum på 130dBc.

  A-Tec A-Lock Mini Brake

  kr 1 200,00
  A-tec Rekylbrems som passer til A-Lock Mini. Fungerer på alle kaliber opptil 375.

  A-Tec A-Lock Mini Thread Adapter

  kr 750,00
  A-lock MIni adapter til din A-tec demper!

  A-tec AR 40-3 Cal. 223

  kr 3 200,00
  AR40-3 veier bare 355 gram med en diameter på 39 mm er dette det typiske valget for en demper til 223. 5,56

  A-Tec CMM-6 Rimfire =.17"

  kr 1 000,00

  A-Tec CMM-6 Rimfire =.22"

  kr 1 000,00

  A-tec Hertz H2 Cal. .338

  kr 3 600,00

  A-tec Hertz H2 Cal. 223

  kr 3 600,00

  A-tec Hertz H2 Cal. 223 A-Lock

  kr 3 900,00
  Modulbasert lyddemper til Cal. 223 med A-lock

  A-tec Hertz H2 Cal. 30

  kr 3 600,00
  Modulbasert lyddemper til cal .30

  Våpentilbehør

  Filtrer etter:

  Clear All