Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters
Se som
Sorter etter

DAIWA NEOPRENE BANDS-MEDIUM

Premium neoprene rod bands perfect for storing and transporting pre-assembled rods. The slot in the rod band is design to fit over a guide to prevent the band from slipping when wrapped round the rod.
kr 129,00

Daiwa PX PISTOL DISGOGER 9.5"/240mm

Det perfekte hjelpemiddelet når kroken sitter dypt.
kr 99,00

Daiwa REEL GREASER

Veldig praktisk olje med “needle nose” som hjelper snellene dine å holde seg i best mulig stand. En dråpe er nok til å gjøre snellen klar. Med hempa på, kan denne bli med deg i lommen eller i fiskeboksen. Det følger en instruksjonsbok med som peker ut delene som trenger å bli smurt.
kr 69,00

Lawson Elektroniske vekter Lawson Electro 25 kg 20 g

Lawson digitale fiskevekter har blitt meget populære etter svært god omtale på tester. Svært nøyaktig på alle målepunkter. Slår seg automatisk av etter en kort tid hvis den ikke er i bruk. Når vekta er stabil, kommer symbolet "hold" opp på displayen. Når displayet slås på, vises den største verdien som er blitt veid.
kr 299,00 kr 449,00

RAPALA FILLET 7" SALTVANN

Enkel og rimelig 7″ filletkniv fra Rapala, spesielt utviklet for bruk på sjøen.
kr 119,00

Scierra Line Clipper Combo Tool

Dette kombiverktøyet fra Scierra er produsert i USA og det skal dekkes det aller meste av fluefiskerens behov. Den er utstyrt med knutebinder, lineklipper, øyerenser og kroksliper. Lineklipperen leveres selvfølgelig knivskarp, men den kan også slipes igjen.
kr 149,00

Scierra Pin-on Reel Retractor M

Klassisk pin on reel for lineklippere og annet verktøy som skal være lett tilgjengelig. Leveres i to størrelser.
kr 99,00

Scierra Scissor/Forceps 4" Straight

Hvis du fisker regelmessig har du helt sikkert oppdaget verdien av å eie forskjellige verktøy til diverse formål. Scierra har utviklet en egen kvalitetsserie med nødvendige fiskeverktøy. Kvaliteten er på høyde med kirurgisk standard, og vil leve opp til de fleste fiskeres krav til standard. Alle verktøyene er produsert i rustfritt stål, og med elegante gullhåndtak.
kr 199,00
Se som
Sorter etter