Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Verktøy/vedlikehold/rep

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Daiwa J BRAID SCISSORS

  kr 99,00
  Saks til multifilament fra daiwa, med splittring tang.

  DAIWA NEOPRENE BANDS-MEDIUM

  kr 129,00
  Premium neoprene rod bands perfect for storing and transporting pre-assembled rods. The slot in the rod band is design to fit over a guide to prevent the band from slipping when wrapped round the rod.

  Daiwa PX Crimping Pliers 5.5"/140MM Tang

  kr 89,00
  Premium krympetang med to seksjoner for krymping av forskjellig størrelse. De fem trykkpunktene ved kjevene garanterer en optimal krymping og forhindrer skade på ståltråden ved krympekanten. Enden av begge håndtakene er merket med lysende materiale for å hjelpe til med synlighet i mørket.

  Daiwa REEL GREASER

  kr 79,00
  Veldig praktisk olje med “needle nose” som hjelper snellene dine å holde seg i best mulig stand. En dråpe er nok til å gjøre snellen klar. Med hempa på, kan denne bli med deg i lommen eller i fiskeboksen. Det følger en instruksjonsbok med som peker ut delene som trenger å bli smurt.

  Daiwa REEL OILER

  kr 79,00
  Liten og hendig oljeflaske for nøyaktig plassering av dråpen med olje du trenger. Liten og hendig flaske gjør det lett for deg å ta denne med ut i felten og sørge for at du har utstyret 100% klart for din livs beste opplevelse!

  Deluxe Heavy Duty Hand Crimper

  kr 1 899,00
  Når snører, tackler, fortommer og kroker til størjefiske skal crimpes, er det bare det største og beste som er godt nok. Deluxe Heavy-Duty Hand Crimper er en crimptang som krever at begge hendene er i bruk, og det er heller ingen bakdel å ha tatt Møllers-tranen sin noen ganger.

  Fly Dip Dun

  kr 129,00

  Lawson Knot Tying Bobbin FG & PR Knot

  kr 249,00
  Genialt knuteverktøy!

  Leader Straightener

  kr 99,00

  Loon Fly Dip

  kr 129,00
  Fly Dip er et bevis på at sportsfiskere ikke skal måtte velge mellom et grønt produkt og et flott produkt. Den er kompatibel med alle fluer (inkludert CDC), tørker raskt og kan ta selv bløte fluer og bringe dem tilbake til livet. Det er ikke å overdrive ting å si at denne floatanten er en "game-changer".

  Loon Rogue micro Forcep

  kr 249,00
  Sterke og holdbare hemostater komplett med en kuttende kant, disse er det perfekte alternativet for minimalisten som vil ha all funksjonen i halvparten av størrelsen.

  Verktøy/vedlikehold/rep

  Filtrer etter:

  Clear All