Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Viking

Se som
Sorter etter
Vis per side

Viking Hunter Delux Rt Gtx Camo/B.Orange

Med kamuflasjemønster fra Realtree og enestående ytelse er Hunter Delux RT en av de mest nyskapende støvlene en jeger kan ha.
kr 2 599,00 kr 3 899,00

Viking TROPHY II Green

Trophy ble kåret til «Beste kjøp» av Villmarksliv allerede i 2010 og er fortsatt en av de mestselgende. Fotpartiet har et tredobbelt gummilag for stabilitet og slitestyrke. Støvelen har høyt skaft og er utviklet for de mest krevende brukerne - for eksempel jegere og gjetere som er ute i fjellet hele dagen. Trophy er utstyrt med Vikings unike UGC® yttersåle, en slitesterk såle med dypt mønsker og med knaster som går i forskjellige retninger, også i fotbuen, for perfekt grep. Støvelen har en justerbar fold på skaftet for individuell tilpassning.
kr 909,30

Viking VICTORY II Green

Den er utviklet etter de strengeste kravene for brukere som trenger det aller beste - for eksempel jegere og gjetere som er ute i fjellet hele dagen. Forpartiet har et tredobbelt gummilag for økt stabilitet og slitestyrke. Victory er utstyrt med Vikings unike UGC® yttersåle som har grovt mønster og med knaster som står i forskjellige retninger for økt gripeevne. Støvelen har nylonkrage med hurtigsnøring.
kr 839,30
Se som
Sorter etter
Vis per side