Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Viking

Se som
Sorter etter
Vis per side

Viking Hunter Delux Rt Gtx Camo/B.Orange

Med kamuflasjemønster fra Realtree og enestående ytelse er Hunter Delux RT en av de mest nyskapende støvlene en jeger kan ha.
kr 3 899,00

Viking TROPHY II Green

Trophy ble kåret til «Beste kjøp» av Villmarksliv allerede i 2010 og er fortsatt en av de mestselgende. Fotpartiet har et tredobbelt gummilag for stabilitet og slitestyrke. Støvelen har høyt skaft og er utviklet for de mest krevende brukerne - for eksempel jegere og gjetere som er ute i fjellet hele dagen. Trophy er utstyrt med Vikings unike UGC® yttersåle, en slitesterk såle med dypt mønsker og med knaster som går i forskjellige retninger, også i fotbuen, for perfekt grep. Støvelen har en justerbar fold på skaftet for individuell tilpassning.
kr 1 299,00

Viking VICTORY II Green

Den er utviklet etter de strengeste kravene for brukere som trenger det aller beste - for eksempel jegere og gjetere som er ute i fjellet hele dagen. Forpartiet har et tredobbelt gummilag for økt stabilitet og slitestyrke. Victory er utstyrt med Vikings unike UGC® yttersåle som har grovt mønster og med knaster som står i forskjellige retninger for økt gripeevne. Støvelen har nylonkrage med hurtigsnøring.
kr 1 199,00
Se som
Sorter etter
Vis per side