Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

Øyo Viking 2000 øks

Vikingøksen er en vakker og utmerket turøks som tar liten plass i sekken og egner seg til mange formål. Perfekt som gave. Kommer i lekker filtslire med lærdetaljer
kr 599,00

Øyo Villmarksøks

En god allbruksøks fra Øyo som egner seg til det meste.
kr 699,00

Allen Yuma All Purpose Mini Sag

Sag sin er perfekt i sekken på jakt!
kr 299,00 kr 349,00

Eagle Tursag foldesag "standard"

Eagle Tursag er en sammenleggbar tursag for ferskt trevirke m/Turbo-cut, utrolig effektiv. Dobbelt herdet buet sagblad. Gummi håndgrep for optimal sagekomfort. Høykvalitet ”made in Japan”, profesjonell utførelse
kr 399,00

Gränsfors Dubbeleggad Yxa, Kort skaft, 75 cm Kasteøks

Utformingen til Gränsfors Toegget øks er basert på toeggede skogsøkser, men er tilpasset øksekasting. Eggene er identiske, og øksens tyngdepunkt og skaft er vektjustert slik at den skal rotere bra i luften. Øksens mål og form er i overensstemmelse med reglene for øksekasting.
kr 2 859,00

Gränsfors Jegerøks

kr 1 249,00

Gränsfors Liten Skogøks

Gränsfors Liten Skogøks har større hode og lengre skaft enn Villmarksøksen, slik at den hugger kraftigere. Men den er fortsatt liten nok til at det er mulig å få den ned i en ryggsekk. Liten Skogøks er svært velegnet til trefelling og kvisting.
kr 1 099,00 kr 1 199,00

Gränsfors Minste Klyveøks

Gränsfors Minste Klyveøks kan brukes med en eller to hender til mindre ved. Den er smidd og slipt til en konkav form med en relativt tynn egg. Eggen går enkelt og raskt går inn i veden, og klyver den effektivt når den bredere delen presser treet i stykker.
kr 1 249,00
banner
Se som
Sorter etter
Vis per side