Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters
Se som
Sorter etter

Eagle Tursag foldesag "standard"

Eagle Tursag er en sammenleggbar tursag for ferskt trevirke m/Turbo-cut, utrolig effektiv. Dobbelt herdet buet sagblad. Gummi håndgrep for optimal sagekomfort. Høykvalitet ”made in Japan”, profesjonell utførelse
kr 349,00

Gränsfors Axe Diamantfil

En rett, finkornet diamantfil med to slipesider og et lite håndtak av tre. Håndtaket er litt tykkere ved filbladet for å gi godt grep. Filen har en grovkornet og en finkornet side. Slip først med den grove siden, og avslutt deretter med den fine siden. Filen brukes vanligvis med vann, men kan også brukes tørr.
kr 470,00

Gränsfors Dubbeleggad Yxa, Kort skaft, 75 cm Kasteøks

Utformingen til Gränsfors Toegget øks er basert på toeggede skogsøkser, men er tilpasset øksekasting. Eggene er identiske, og øksens tyngdepunkt og skaft er vektjustert slik at den skal rotere bra i luften. Øksens mål og form er i overensstemmelse med reglene for øksekasting.
kr 2 859,00

Gränsfors Liten Klyveøks

kr 1 149,00 kr 1 279,00

Gränsfors Liten Skogøks

kr 899,00 kr 1 149,00

Gränsfors Outdoorøks

kr 899,00 kr 1 249,00

Gränsfors Släggyxa

Gränsfors Sleggeøks brukes til å klyve svært grov og knudrete ved. Den er smidd og slipt til en konkav form med en relativt tynn egg. Eggen går enkelt og raskt går inn i veden, og klyver den effektivt når den bredere delen presser treet i stykker. Øksens tyngde og kraftige sleggenakke med fasede kanter gjør den godt egnet til å hamre på en vedkile med.
kr 1 479,00
Se som
Sorter etter