Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Fiskeutstyr

Alle som elsker å fiske, vet at det er viktig med godt utstyr. Ikke bare øker det sjansene for at man faktisk får noe på kroken, men det forbedrer også hele opplevelsen hvis man har skikkelig utstyr.

Her på siden finner du alt du trenger for en skikkelig fisketur, uansett hvilken type fisk du fisker etter. Vi har et stort utvalg av stenger, sneller, sener, liner, sluker, nett og alt annet fisketilbehør, samt alt du trenger for å være ordentlig kledt på til fisketuren; vadere, fiskehatter, hansker, jakker og vester. Hvis du har tenkt deg å fiske i ordentlig ruskevær, så finner du også skikkelige flyteplagg her, slik at du ikke behøver å være bekymret hvis du plutselig skulle falle i vannet.

Kort sagt, her finner du alt innenfor fiskeutstyr for alle fiskere – uansett om man er nybegynner eller erfaren.

Her finner du også skikkelig utstyr for barn og unge. Det er viktig at utstyret er tilpasset de som er litt mindre og uerfarne, slik at de også kan få en god opplevelse. Hvis man får gode fiskeopplevelser som ung, så er det gode sjanser for at man utvikler et livslangt kjærlighetsforhold til friluftsliv og fiske, og dermed et liv rikt på opplevelser og natur.

Forskjellige typer utstyr for forskjellige typer fiske

Å drive med fiske er en allsidig sport. Mange av oss spesialiserer oss innenfor en spesifikk del innenfor fisking. Noen foretrekker for eksempel å fiske på havet, mens andre helst vil fiske i innsjøer. Dessuten er det store forskjeller på om man foretrekker å fiske etter laks eller om man går etter ørret. For ikke å snakke om forskjellene på fluefiske og dorging.

Med andre ord, så er det forskjellige typer utstyr til forskjellige typer fiske, og her på siden finner du helt sikkert utstyr som passer til hvordan du foretrekker å fiske – uansett om du vil stå på land eller fiske fra båt.

Fiskelykke og fangst garanterer vi selvsagt ikke for, men vi hjelper til med riktig utstyr slik at forholdene ligger best mulig til rette for den.

Les Mer
Se som
Sorter etter
Vis per side

Blue Fox Vibrax Long Cast 7g BCYR

Vibrax® Long Cast er en langtkastende spinner som er 30% tyngre en Vibrax® Original i samme størrelse. Den ekstra vekten ligger i bjellen, og bladet spinner lett selv ved lave hastigheter.
kr 69,00

Crazy Daisy 400 g 270 mm Fancy Cola Cacao

When the big halibut and huge cod are proving tricky and hard to tempt, give daisy a little jig and your chances will seriously pick up.
kr 249,00

Daiwa 17 Ballistic 6000 D

Denne utgaven av Ballistic er full av gode komponenter som gjør den til en av toppmodellene i LT-konseptet.
kr 3 290,00

Daiwa 17 FUEGO LT 6000D-C

The outstanding looks of the Fuego LT are complemented by its performance.
kr 1 495,00

Daiwa 17 LEGALIS LT 6000D

Det kompakte karbonhuset DS5 og det robuste Tough Digigear gjør Legalis eksepsjonell lett, men like solid, og stabil, alt til en veldig attraktiv pris!
kr 1 195,00

Daiwa 18 FREAMS LT6000D-C

One of the more popular reels in the Daiwa spin reel range receives an overhaul in 2018 with Freams experiencing the LT Concept makeover to elevate it to a new level of strength and performance.
kr 1 895,00

Daiwa 18 NINJA LT 1000

Ninja er den mest tilgjengelige LT-snellen i sin klasse. En snelle som gir deg utrolig mye for pengene.
kr 695,00

Daiwa Ballistic Spin 8` 4pc 2-12g

Ballistic stenger har klinge som kan utnytte mye kraft , men samtidig funker med lette set-ups og gir suveren følelse.
kr 1 745,00

Daiwa Ballistic Spin 9` 4pc 5-25g

Ballistic stenger har klinge som kan utnytte mye kraft , men samtidig funker med lette set-ups og gir suveren følelse.
kr 1 795,00

Daiwa Crossfire Combo 1004HRS/CF4000BG

En virkelig flott kombinasjon fra Daiwa. Denne egner seg til det litt tyngre fiske som laks og sjøfiske.
kr 1 099,00
Se som
Sorter etter
Vis per side

Filtrer etter:

Clear All
Fra: kr 0,00 Til: kr 13 999,00
kr0 kr13999