Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Fjelltelt

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Fjällräven Abisko Lite 2 UN Blue

  kr 5 549,00 kr 6 499,00
  Lett, kompakt og stabilt tunneltelt med et lite fortelt. Døren til ytterteltet kan rulles opp i begge ender for utsikt og maksimal lufting.

  Frisport Lightdome 2P

  kr 7 899,00
  Lett og romslig kuppeltelt for 2, med vekt 2,5 kg og med 2 innganger

  Frisport Yaranga Nordic 3P

  kr 3 499,00 kr 4 499,00
  Robust og romslig helårstelt for 3 personer. Yaranga nordic har et veldig fleksibel fortelt. hoveddøren kan åpnes også fra toppen for ekstra lufting.

  Frisport Yaranga Nordic 4P

  kr 3 999,00 kr 4 799,00
  Yaranga nordic har et veldgi fleksibelt fortelt. hovedøren kan åpnes også fra toppen for ekstra lufting. I tillegg kan fronten åpnes 1/3, 2/3 eller fullt. da har man et lett skjermet uteområde, med et lite tak. maks utsikt og lufting.

  Helsport Fonnfjell Superlight 2 blå

  kr 6 999,00 kr 8 499,00
  Fonnfjell Superlight er litt annerledes enn de andre tunnelteltene våre. Teltet har tre alternative innganger. Det som er unikt er at en av dem er en stor sideåpning som enkelt kan gjøres om til en baldakin, ved å bruke to stenger som støtte. Det gir et stort, beskyttet område for matlaging og annet, selv om regnet pøser ned. Innerteltet med ekstra liggelengde har mer enn nok plass til de største liggeunderlagene. Store innvendige lommer gjør det lett å organisere og holde det ryddig inne i teltet.

  Helsport Lofoten Trek 3 camp

  kr 4 999,00 kr 5 299,00
  Lofoten Trek Camp er den romslige storebroren til Fjellheimen Trek Camp, med ekstra takhøyde, ekstra bredde, og muligheten til å åpne hele fronten for å virkelig kunne nyte utsikten selv når det regner. Stengene rundt innerteltet er like lange, noe som gjør at man får utnyttet plassen innvendig til det fulle. Det romslige forteltet gjør det enkelt å lage mat og lagre utstyret i. Den aerodynamiske utformingen gir god vindstabilitet, og det er enkelt for én person å sette opp alene. Den øvre lufteventilen er plassert like utenfor innerteltdøra for å minimere kondens ved matlaging. Lofoten Trek Camp er et praktisk, romslig og robust tunneltelt som gir deg mye komfort

  Helsport Lofoten X-trem 3 camp Red/Yellow

  kr 12 499,00
  Praktisk, robust og allsidig helårstelt med mulighet til å åpne hele fronten

  Helsport Reinsfjell Pro 3

  kr 9 399,00
  4-sesongs kuppeltelt. Selvstående telt med to innganger og to bagasjerom for helårsbruk.

  Robens Boulder 3

  kr 2 099,00
  Kombinasjonen av kuppelstil og kort tverrgående stolpe tilbyr , matlaging og lagringsplass med utmerket innvendig høyde og bredde som lar de tre beboerne sitte side om side.

  Robens Buck Creek 2

  Buck Creek 2 sover to i en skrånende tunneldesign med nok hodeplass til å sitte i det inne nær døren. Teltet klemmer seg fast på en ekstern ramme som har en stangdel for å utvide forteltett for ytterligere lagring som kreves for to. Forteltet har et delvis underlag for å beskytte innhold, samtidig som det gir 'våt' tilgang der skoene kan stå. Inngang til teltet skjer via en sidedør som brettes til den ene siden. Denne har en dobbel glidelås slik at døren kan sprekkes opp øverst for ekstra ventilasjon.

  Robens Green Cone 4

  kr 3 990,00
  Denne allsidige firemanns tipien har god takhøyde og har en forskjøvet midtstolpe for enkel tilgang til den store forteltet og innerrommet. Stangen løfter det ytterduken fra bakken for å skape et gap for å hjelpe luftstrømmen. Små hjørnestenger blir sydd inn i innerteltet for å skape en vegg som gir ekstra oppholdplass .

  Robens Lodge 2

  kr 2 650,00
  Kombinasjonen av kuppelstil og kort tverrgående stolpe gir et fleksibelt oppholdsrom som egner seg utmerket til matlaging og lagringsplass. Med utmerket innvendig høyde og bredde som lar de to beboerne sitte side om side er dette et komfortabelt valg!
  banner

  Fjelltelt

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 2 099,00 Til: kr 12 499,00
  kr2099 kr12499
  Produsenter