Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters
Se som
Sorter etter

Frisport Yaranga 2 Light

Superlett 3-sesong tunneltelt for en til to personer med svært romslig fortelt og stor inngang. Vekt er viktig. Praktiske løsninger i kombinasjon med lav vekt øker brukergleden enda mer.
kr 7 399,00

Frisport Yaranga Nordic 3P

Robust og romslig helårstelt for 3 personer. Yaranga nordic har et veldig fleksibel fortelt. hoveddøren kan åpnes også fra toppen for ekstra lufting.
kr 4 299,00

Frisport Yaranga Nordic 4P

Yaranga nordic har et veldgi fleksibelt fortelt. hovedøren kan åpnes også fra toppen for ekstra lufting. I tillegg kan fronten åpnes 1/3, 2/3 eller fullt. da har man et lett skjermet uteområde, med et lite tak. maks utsikt og lufting.
kr 4 799,00

Frisport Yaranga Ultralight 2P

Yaranga ultralight er et spesielt lett og lite telt, og ideelt for 1-2 personer på tur, når vekt iog plass betyr mye. Det er overraskende stort innvendig, og svært lett å slå opp. To fargekodede stenger tres fra kun en side og festes i stangholderen. Veldig rakst og veldig lett.
kr 5 999,00

Helsport Fonnfjell Superlight 2 blå

Fonnfjell Superlight er litt annerledes enn de andre tunnelteltene våre. Teltet har tre alternative innganger. Det som er unikt er at en av dem er en stor sideåpning som enkelt kan gjøres om til en baldakin, ved å bruke to stenger som støtte. Det gir et stort, beskyttet område for matlaging og annet, selv om regnet pøser ned. Innerteltet med ekstra liggelengde har mer enn nok plass til de største liggeunderlagene. Store innvendige lommer gjør det lett å organisere og holde det ryddig inne i teltet.
kr 7 195,00

Helsport Lofoten Superlight 2 camp blå

Lofoten Superlight Camp er lettvekterutgaven av Lofoten Pro Camp, og tilbyr den samme gode plassen og praktiske tunnelåpningen, men til en mye lavere vekt. Teltet er romslig med generøst innvendig volum, og god plass for bagasje i forteltet. Alle teltets detaljer er designet med tanke på å kombinere funksjon og lav vekt. Dette gjelder ikke bare tekstilene, men også barduner, stangkopper, stenger og ventiler, som alle er med på å redusere den totale vekten til det minimale. Godt inneklima er sikret med en kombinasjon av en lav skjørteventil ved bakken og to høytstående minimalistiske ventiler. Teltet er svært enkelt og raskt å sette opp, med inner- og yttertelt festet sammen. Forteltet kan i tillegg åpnes helt, noe som gir god utsikt og lufting, selv i regnvær
kr 9 250,00

Helsport Lofoten Trek 3 camp

Lofoten Trek Camp er den romslige storebroren til Fjellheimen Trek Camp, med ekstra takhøyde, ekstra bredde, og muligheten til å åpne hele fronten for å virkelig kunne nyte utsikten selv når det regner. Stengene rundt innerteltet er like lange, noe som gjør at man får utnyttet plassen innvendig til det fulle. Det romslige forteltet gjør det enkelt å lage mat og lagre utstyret i. Den aerodynamiske utformingen gir god vindstabilitet, og det er enkelt for én person å sette opp alene. Den øvre lufteventilen er plassert like utenfor innerteltdøra for å minimere kondens ved matlaging. Lofoten Trek Camp er et praktisk, romslig og robust tunneltelt som gir deg mye komfort
kr 4 795,00
Se som
Sorter etter