• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Ideen bak Prime Tech panner er effektivitet, at utekjøkken bør kunne ta nytte av hvert gram drivstoff. De passer turgåere som ønsker en lettere ryggsekk, bruk mindre tid på å la vannet koke og nyt mer av naturen.

Takket være en integrert varmeveksler på bunnen av kjelen øker effektiviteten med 50% sammenlignet med tradisjonelle potter. Dette betyr at vannet koker raskere og brenselet varer lenger. Som igjen betyr at du kan bære mindre drivstoff, noe som er bra for både lommeboken, ryggen, og miljøet.

PRIMETECH-pannen er laget av hard anodisert aluminium, som har en god varmefordeling og ruster ikke. Den har også en keramisk non-stick belegg på innsiden, noe som letter matlaging og rengjøring. Den andre kjelen er i anodisert aluminium, med tradisjonell utforming uten varmeveksler. Begge potter er 1,3 liter, akkurat passe for 1-3 personer. Et lokk i gjennomsiktig Tritan® med integrert sil og håndtak i varmebestandig silikon som gjør oppgaver slik som å helle pasta vann lettere. Det smarte håndtaket er stabilt som et fast håndtak og fleksibelt som et konvensjonellt håndtak og kan låses til kjelen for enkel og sikker håndtering. Prime Tech panner fungerer godt med alle våre kjøkken.

Primus Primetech Stove Set 1,3L

Art.nr: 133626
kr 2 699,00
Prime Tech panner er effektive. De passer turgåere som ønsker en lettere ryggsekk, bruk mindre tid på å la vannet koke og nyt mer av naturen.
15258
133626
7330033905533

På lager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte