Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Helsport

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Helsport Fjellduk X-Trem kamuflasje, fjell

  kr 1 999,00 kr 2 399,00
  Fjellduken er et svært anvendelig produkt til jakt og friluftsliv, og ligger ”alltid” i sekken. Vår Fjellduk kan benyttes på post, som poncho, tarp, vindsekk, soveposeovertrekk og utallige andre måter. Den er svært effektiv som kamuflasje på jakt, samt at den gjør det mulig å sitte på post over mange timer. Etter lange anmarsjer til fjellet er det også svært behagelig å trekke ned i en varm fjellduk, mens du speider etter reinsdyrene. I tillegg kan fjellduken være helt nødvendig ved ulykker, skade eller om man skulle bli overrasket av kraftig uvær. Den er og perfekt som en varmekilde for en kald og våt hund eller beskyttelse av vilt under slakting. Trenger du ekstra isolasjon i teltet er det og nyttig å brette ut duken som ekstra bunn inne i teltet.

  Helsport Fonnfjell 2

  kr 4 395,00
  Det perfekte teltet for fisking eller vandring. Komfort med utsikt!

  Helsport Fonnfjell Spring Lady V Royal Purple

  kr 999,00 kr 1 799,00
  Fonnfjell er en lett sovepose som tar liten plass i sekken. Den er designet for et aktivt friluftsliv, og er et trygt og godt valg for vår, sommer og høst.

  Helsport Fonnfjell Summer Long V Bright Blue

  kr 899,00 kr 1 599,00
  Fonnfjell summer er en lett sovepose som tar liten plass i sekken. Den er designet for et aktivt friluftsliv, og er et trygt og godt valg for sommerturen.

  Helsport Fonnfjell Summer V Bright Blue

  kr 974,25 kr 1 499,00
  Fonnfjell summer er en lett sovepose som tar liten plass i sekken. Den er designet for et aktivt friluftsliv, og er et trygt og godt valg for sommerturen

  Helsport Fonnfjell Superlight 2 blå

  kr 6 499,00 kr 7 799,00
  Fonnfjell Superlight er litt annerledes enn de andre tunnelteltene våre. Teltet har tre alternative innganger. Det som er unikt er at en av dem er en stor sideåpning som enkelt kan gjøres om til en baldakin, ved å bruke to stenger som støtte. Det gir et stort, beskyttet område for matlaging og annet, selv om regnet pøser ned. Innerteltet med ekstra liggelengde har mer enn nok plass til de største liggeunderlagene. Store innvendige lommer gjør det lett å organisere og holde det ryddig inne i teltet.

  Helsport Hovden Sovepose

  kr 499,00 kr 999,00
  Helsport Hovden soveposer egner seg perfekt til teltturene om sommeren! God liggekomfort, dobbel toveis glidelås for god lufting og sammenkobling. Passer til deg med kroppslengder på 185cm eller mindre.

  Helsport

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 79,00 Til: kr 11 099,00
  kr79 kr11099
  Produsenter