Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters
Se som
Sorter etter

Allen 3 Color Face Paint

kr 119,00 kr 129,00

Allen Duck Tape Green Camo 18M

18 meter med Duck tape i grønn camo,
kr 99,00 kr 120,00

Helsport Fjellduk Pro grønn

Fjellduk Pro er en svært lett og anvendelig uforet fjellduk. Denne fungerer like bra som vindsekk til vinterturene, som til tarp under lunsjen på de mest regnfylte dagene på jakt eller tur. Fjellduk Pro dekker mange behov og kan kobles om til å brukes på post, som poncho, tarp, soveposeovertrekk eller vindsekk, samt utallige andre måter. Den er svært effektiv som kamuflasje på jakt, samt at den gjør det mulig å sitte på post over mange timer.
kr 1 595,00

Helsport Fjellduk Trek kamuflasje fjell

Fjellduk Trek er vår minste fjellduk uten isolasjon som pakker svært lett i sekken. Dette er et perfekt multiprodukt for jakt og turbruk, enten om du skulle trenge en tarp, poncho eller vindsekk. Fjellduken gir deg den ekstra sikkerheten du trenger når du er på tur eller jakt. Om du skulle trenge ly fra vind og regn, får man den komforten man trenger inne i fjellduken. I tillegg er fjellduken fin til å gjøre opp vilt på for å beskytte viltet, som bunn i ytterteltet, eller som duk på middagsbordet.
kr 1 250,00

Helsport Fjellduk X-Trem Flex kamu.fjell

Fjellduk X-Trem Flex er en fleksibel fjellduk med avtagbar isolasjon. Dette er vår desidert varmeste fjellduk og er perfekt til reinsjegern. Driver du med ulike typer jakt er X-Trem Flex og perfekt for å redusere vekt på småviltjakt, samt å få nok isolasjon til lange dager på post. Denne Fjellduken fungerer også som en erstatter for soveposen ned til noen plussgrader om du måtte trenge å overnatte i fjellet. Kobler du av isolasjonen kan ytterduken benyttes alene, som en enkel fjellduk, mens isolasjonen kan benyttes alene som teppepose, eller sammen med ytterduken.
kr 2 199,00 kr 3 195,00

Helsport Fjellduk X-Trem kamuflasje, fjell

Fjellduken er et svært anvendelig produkt til jakt og friluftsliv, og ligger ”alltid” i sekken. Vår Fjellduk kan benyttes på post, som poncho, tarp, vindsekk, soveposeovertrekk og utallige andre måter. Den er svært effektiv som kamuflasje på jakt, samt at den gjør det mulig å sitte på post over mange timer. Etter lange anmarsjer til fjellet er det også svært behagelig å trekke ned i en varm fjellduk, mens du speider etter reinsdyrene. I tillegg kan fjellduken være helt nødvendig ved ulykker, skade eller om man skulle bli overrasket av kraftig uvær. Den er og perfekt som en varmekilde for en kald og våt hund eller beskyttelse av vilt under slakting. Trenger du ekstra isolasjon i teltet er det og nyttig å brette ut duken som ekstra bunn inne i teltet.
kr 1 599,00 kr 2 395,00

JERVEN FJELLDUKEN HUNTER FJELL

Dette er blitt go’posen for jegeren på post, og det er ikke uten grunn. Det å kunne ligge strekk ut når timene blir lange er gull verd.
kr 2 299,00 kr 3 160,00
Se som
Sorter etter