Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Kamuflasje og Fjellduker

  Kamuflasje og Fjellduker 

  Hos oss finner du et stort utvalg av kamuflasje og fjellduk i ulike farger og mønstre. På jakt er det viktig å ikke bli sett, og det er derfor viktig å velge riktig kamuflasje slik at du blender inn i omgivelsene. Vi har både kamuflasje og fjellduk til fjell og skog.

  Fjellduk er et anvendelig og praktisk produkt som kan bli benyttet på mange ulike måter. Fjellduk kan blant annet bli brukt som kamuflasje, poncho, overdrakt til soveposen, eller til å sitte på. Dessuten er det praktisk å ha med seg fjellduk tilfelle man blir overrasket av uvær og trenger ly for vind og regn. Vi har også fjellduker for hunder, som for eksempel Jerven Jervehiet - perfekt som hundeseng.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Helsport Fjellduk Pro kamuflasje, fjell

  kr 1 900,00
  Fjellduk Pro er en svært lett og anvendelig uforet fjellduk. Denne fungerer like bra som vindsekk til vinterturene, som til tarp under lunsjen på de mest regnfylte dagene på jakt eller tur. Fjellduk Pro dekker mange behov og kan kobles om til å brukes på post, som poncho, tarp, soveposeovertrekk eller vindsekk, samt utallige andre måter. Den er svært effektiv som kamuflasje på jakt, samt at den gjør det mulig å sitte på post over mange timer.

  Helsport Fjellduk Pro kamuflasje, skog

  kr 1 900,00
  Fjellduk Pro er en fleksibel bivy-veske du kan ha i sekken

  Jerven Fjellduken Extreme Forest

  kr 5 190,00
  På de kaldeste dagene er kun det beste godt nok. Jervenduken Primaloft 170g har mest isolasjon av alle våre duker, og tåler temperaturer ned mot flere minusgrader.

  Jerven Fjellduken Hunter Fjell

  kr 4 650,00
  Dette er blitt go’posen for jegeren på post, og det er ikke uten grunn. Det å kunne ligge strekk ut når timene blir lange er gull verd.

  Jerven Fjellduken King Size Forest

  kr 4 990,00
  Jervenduken King Size har en størrelse på 143x220 cm når den er sammenkoblet som vindsekk.

  Jerven Fjellduken Mini Hunter Forest

  kr 4 650,00
  Identisk med Thermo Hunter, men smalere og kortere. Passer for deg som er 170 eller lavere. Bruk den som poncho, vindsekk (eller istedet for sovepose). Vær obs på: Dersom du skal ligge i den, og ha sovepose og liggeunderlag inne i en Mini-Hunter, blir det fort (for) liten plass. Da er det bedre med en ordinær Hunter, som er 220cm lang.

  Jerven Jervehiet Large Mountain

  kr 1 150,00
  Jervenduk for hunden. Når den firbente har behov for å hvile på turen, er Jervehiet perfekt.

  Jerven Vattering Jervehi Medium Oliven

  kr 950,00
  60 g/m2 Primaloft vattering som knytes fast i Jervehiet. Leveres i 2 størrelser: Medium og Large. Leveres i egen pakkpose.

  Swedteam Wood Leaf M Camoset

  kr 1 899,00
  Camosett til til jakten i flotte farger! Todelt sett med bukse og jakke.

  Kamuflasje og Fjellduker

  Filtrer etter:

  Clear All