• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Svært funksjonell trelags skalljakke i elastisk Eco-Shell. Minimalistisk design med fast hette, lett tilgjengelig brystlommer og ventilasjonsåpninger i sidene.

Smidig, teknisk jakke for krevende eventyr i skiftende værforhold året rundt. Laget i elastisk Eco-Shell for høy ytelse og lav miljøpåvirkning. Materialet er slitesterkt, samtidig som at det følger kroppens bevegelser på en naturlig måte og ventilerer ut fuktighet som utvikles på innsiden når du er i aktivitet. Et perfekt valg for fotturer og skiturer, der jakkens minimalistiske design letter fremdriften samtidig som at du har pålitelig beskyttelse selv mot skikkelig dårlig vær. Snittet er omhyggelig gjennomarbeidet for å gi en perfekt passform og bevegelsesfrihet. Den velsittende hetten har plass til en hjelm og kan justeres for å gi god beskyttelse uten å begrense synsfeltet eller hindre hodets bevegelighet. Jakkeåpningen har en toveis vannavstøtende glidelås med beskyttelsesklaff på innsiden, som er enkel å åpne for ventilasjon i begge ender. De romslige brystlommene med skjult belg kan nås selv når du har på deg klatresele eller ryggsekk med hoftebelte, og de har innvendige lommer i elastisk netting som holder mobiltelefonen og andre småting på plass. Toveis glidelås i sidene slipper ut overflødig varme. Nederkanten kan justeres med en snor, og mansjettene med borrelås. Eco-Shell er et vanntett, pustende og bærekraftig hardshell-stoff, som er behandlet med fluorkarbonfri impregnering. Eco-Shell er fremstilt av gjenvinnbar polyester (både gjenvunnet og ny), og alle utslipp fra produksjon og transport er klimakompenserte.

Spesifikasjoner

Vannsøyle: 30000 mm Pusteegenskaper: 26000 g/m²/24h Rygglengde: 70 cm Vekt: 470 g Vektreferanse: i størrelse S Modellens høyde: 175 cm Modellen bruker størrelse: S Ermtype: Langermet Hette: Ja Hettefunksjoner: Justering med stropp, Passer med hjelm Lukking: Toveis glidelås Kleslag: Yttertøy Antall lommer: 4 Lommer: Brystlomme(r) med glidelås, Innerlomme(r) med netting, Innerlomme(r) Ventilasjon: Ja

Fjällräven Keb Eco Shell Jacket W Deep Forest

Art.nr: 168222
kr 6 599,00
Svært funksjonell trelags skalljakke i elastisk Eco-Shell. Minimalistisk design med fast hette, lett tilgjengelig brystlommer og ventilasjonsåpninger i sidene.
14448
168222

På lager

  • Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte