Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Lavvo

  Lavvo

  Lavvo - et rom med mange muligheter

  Den moderne utgaven av lavvo har tatt med seg de unike fordelene fra den tradisjonelle lavvoen, og konseptet er videreutviklet til en lettvektvariant som er enkel i bruk og egnet for de fleste. Når det kommer til komfort, så er det stor forskjell på en lavvo og telt. At man kan sitte eller stå oppreist og fyre bål inne i lavvoen, gir unike muligheter når det er ruskevær ute. Skal du sette opp en basecamp under jakta, er en lavvo langt å foretrekke. Hvis du i tillegg spenner opp en gapahuk, får du en basecamp som kan romme mange personer på en komfortabel måte i all slags vær. Den gir deg også mange og varierte bruksmuligheter.

  Stort utvalg av lavvo til jakt eller villmarksturen

  Vi har fokus på kvalitet og funksjon i våre lavvoer, og du kan være sikker på at du kjøper kvalitet hos oss, uansett prisnivå. Er du ute etter en rimelig enkel lavvo av høy kvalitet, kan Robens Green Cone være et veldig godt valg for deg. En lavvo fra Frisport er det aller beste som finnes på markedet, med mange praktiske finesser.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Helsport Lavvu brenner

  kr 3 000,00

  Robens Telt Green Cone PRS

  kr 4 499,00
  En allsidig lavvo fra Robens med ståhøyde, vindfang og et stort indertelt med plass til fire. Den har en forskjøvet midtstang som gjør frigir plass i teltet og gjør entreene enklere enn i en klassisk lavvo. Lavvostangen er også teleskopisk og styrer topphatten/ ventilasjonen i teltet. Trekk den opp for ventilasjon og ned for å lukke igjen.

  Lavvo

  Filtrer etter:

  Clear All