Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Lavvo

  banner

  Lavvo

  Lavvo - et rom med mange muligheter

  Den moderne utgaven av lavvo har tatt med seg de unike fordelene fra den tradisjonelle lavvoen, og konseptet er videreutviklet til en lettvektvariant som er enkel i bruk og egnet for de fleste. Når det kommer til komfort, så er det stor forskjell på en lavvo og telt. At man kan sitte eller stå oppreist og fyre bål inne i lavvoen, gir unike muligheter når det er ruskevær ute. Skal du sette opp en basecamp under jakta, er en lavvo langt å foretrekke. Hvis du i tillegg spenner opp en gapahuk, får du en basecamp som kan romme mange personer på en komfortabel måte i all slags vær. Den gir deg også mange og varierte bruksmuligheter.

  Stort utvalg av lavvo til jakt eller villmarksturen 

  Vi har fokus på kvalitet og funksjon i våre lavvoer, og du kan være sikker på at du kjøper kvalitet hos oss, uansett prisnivå. Er du ute etter en rimelig enkel lavvo av høy kvalitet, kan Frisport Basic være et veldig godt valg for deg. En lavvo fra Helsport er det aller beste som finnes på markedet, med mange praktiske finesser. Vær oppmerksom på at det å fyre opp bål i lavvoen krever omtanke, og vi anbefaler for eksempelen Frisport Rundbrenner, som er spesialtilpasset for bruk i lavvo. Spør oss om råd hvis du vil lære mer om båltenning i lavvo.

   

  Helsport Lavvo – et naturlig valg

  Helsport Varanger Camp er en modell som er rustet for lavvoturer året rundt, og den er kåret til beste lavvo for vinterbruk i bladet Villmarksliv. Helsport Varanger Camp er den første lavvoen i verden med campløsning i inngangspartiet. Det at inngangen er bygd ut, gjør inn- og utgang mer komfortabelt, samtidig som romfølelsen og gulvplassen blir større. Campløsningen hindrer i tillegg regn og mygg i å trenge inn i lavvoen når man åpner teltet. I tillegg er Helsport Varanger Camp sin teltduk behandlet med flammehemmere for ekstra sikkerhet.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Frisport Extreme 15 extra - justerbar tophat

  kr 10 999,00
  Frisport Extreme er en romslig og solid lavvo som tåler alle årets sesonger. Stor fornt/ dør gir en helt annen romfølelse enn i klassiske lavvoer.

  Frisport Rundbrenner Liten inkl. transporttrekk og kaffeknekt

  kr 599,00
  Frisport har utviklet en enestående bålbrenner som varmer som en ovn og gjør bålbrenningen inne i lavvoen enkel.

  Frisport Rundbrenner Stor inkl. transporttrekk og kaffeknekt

  kr 699,00
  Frisport har utviklet en enestående bålbrenner som varmer som en ovn og gjør bålbrenningen inne i lavvoen enkel.

  Robens Green Cone 4

  kr 3 799,00 kr 4 299,00
  Denne allsidige firemanns tipien har god takhøyde og har en forskjøvet midtstolpe for enkel tilgang til den store forteltet og innerrommet. Stangen løfter det ytterduken fra bakken for å skape et gap for å hjelpe luftstrømmen. Små hjørnestenger blir sydd inn i innerteltet for å skape en vegg som gir ekstra oppholdplass .
  banner

  Lavvo

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 599,00 Til: kr 10 999,00
  kr599 kr10999
  Produsenter