Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Lavvo

Lavvo - et rom med mange muligheter

Den moderne utgaven av lavvo har tatt med seg de unike fordelene fra den tradisjonelle lavvoen, og konseptet er videreutviklet til en lettvektvariant som er enkel i bruk og egnet for de fleste. Når det kommer til komfort, så er det stor forskjell på en lavvo og telt. At man kan sitte eller stå oppreist og fyre bål inne i lavvoen, gir unike muligheter når det er ruskevær ute. Skal du sette opp en basecamp under jakta, er en lavvo langt å foretrekke. Hvis du i tillegg spenner opp en gapahuk, får du en basecamp som kan romme mange personer på en komfortabel måte i all slags vær. Den gir deg også mange og varierte bruksmuligheter.

Stort utvalg av lavvo til jakt eller villmarksturen 

Vi har fokus på kvalitet og funksjon i våre lavvoer, og du kan være sikker på at du kjøper kvalitet hos oss, uansett prisnivå. Er du ute etter en rimelig enkel lavvo av høy kvalitet, kan Frisport Basic være et veldig godt valg for deg. En lavvo fra Helsport er det aller beste som finnes på markedet, med mange praktiske finesser. Vær oppmerksom på at det å fyre opp bål i lavvoen krever omtanke, og vi anbefaler for eksempelen Frisport Rundbrenner, som er spesialtilpasset for bruk i lavvo. Spør oss om råd hvis du vil lære mer om båltenning i lavvo.

 

Helsport Lavvo – et naturlig valg

Helsport Varanger Camp er en modell som er rustet for lavvoturer året rundt, og den er kåret til beste lavvo for vinterbruk i bladet Villmarksliv. Helsport Varanger Camp er den første lavvoen i verden med campløsning i inngangspartiet. Det at inngangen er bygd ut, gjør inn- og utgang mer komfortabelt, samtidig som romfølelsen og gulvplassen blir større. Campløsningen hindrer i tillegg regn og mygg i å trenge inn i lavvoen når man åpner teltet. I tillegg er Helsport Varanger Camp sin teltduk behandlet med flammehemmere for ekstra sikkerhet.

Les Mer
Se som
Sorter etter
Vis per side

Frisport Basic 9-11 med justerbar topp

Frisport Basic lavvo er en lavvoserie med relativt lav vekt. Lavvoen er enkel å sette opp og har den patentsøkte, nye regulerbare topphatten som enkelt kan justeres innenfra ved hjelp av snorer.
kr 3 799,00

Frisport Rundbrenner Liten inkl. transporttrekk og kaffeknekt

Frisport har utviklet en enestående bålbrenner som varmer som en ovn og gjør bålbrenningen inne i lavvoen enkel.
kr 599,00

Frisport Rundbrenner Stor inkl. transporttrekk og kaffeknekt

Frisport har utviklet en enestående bålbrenner som varmer som en ovn og gjør bålbrenningen inne i lavvoen enkel.
kr 699,00

Helsport Varanger 8-10 CAMP ytter + stang

Varanger Camp var den første lavvoen i verden med campløsning i inngangspartiet! Med samme kraftige, solide detaljer som sin testvinnende navnebror Varanger, er den rustet for turer året rundt; og kåret til beste lavvo for vinterbruk av bladet Villmarksliv.
kr 7 999,00 kr 9 895,00
banner
Se som
Sorter etter
Vis per side