• Fri frakt over 3000.-
  • Rask levering
  • Gratis bytte

Rimfire

Salongskyting er en ypperlig form for trening for alle som driver på med rifleskyting. Her kan man trene rimelig samtidig som man får trent på de viktige aspektene som man kan ta videre over til grove kalibre. Aguila produserer jevne og gode ladninger som holder god presisjon, og som ikke nødvendig vis koster det man skulle vente av denne kvaliteten av salongpatroner.

Rifle Ammunisjon

Patronene er laget for å levere den høyeste grad av pålitelighet og ytelse til skytteren på tvers av det bredeste utvalget av moderne skytevåpen. Først og fremst rettet mot konkurranse, men og for trening, har Aguila dedikert tiår med forskning på en rekke patroner som deler en felles arv av innovasjon og kvalitetskontroll. Fra konsekvente trykk og hastigheter til pålitelige kammering og tenning, kan du stole på Aguila for en patron som vil trekke ut det meste fra din favorittrifle.

Håndvåpen

Pistol ammunisjonen til Aguila er ladet med et enestående oppdrag - pålitelighet. Når det kommer til pålitelighet, forstå at vi ikke bare snakker om tenning av tenning. Selv om tenning absolutt er kritisk, er pålitelighet en symfoni som er vevd inn i hver fase av patronens levetid. Mating, kammering, tenning, utdrag, hastighet, pressisjon, ekspansjon... dette er dette som menes med pålitelighet.

Alt fra Aguila

Filter

Kaliber
Pris

8 Produkter