Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Optikk

  banner

  JAKTOPTIKK

  Alt du trenger av jaktopptikk finner du i vår nettbutikk. Vi har et stort utvalg av kikkertsikter i mange utførelser og prisklasser, jaktkikkerter og tilbehør. I vårt sortiment finner du produkter fra kjente kvalitetsleverandører som for eksempel Leuopold og ATN i tillegg til mange andre. I denne sammenhengen kan vi også nevne Zeiss kikkerter, et merke som oser av kvalitet og høy standard.

  OPTIKK I BRUK

  For både nybegynnere og erfarne jegere er det viktig både å kunne sikte godt og følge vilt over store avstander. Gode kikkerter og sikter er derfor svært nødvendig. Jakt og optikk hører sammen, fordi jegerens sanser blir forsterket og man kan jakte mer presist. Det igjen fører til mindre skadeskyting og færre uhell. God jaktoptikk bør være vanntett, støtsikkert og duggfritt. Skal du skaffe deg et kikertsikte til elgjakta er det også lurt å se på optiske egenskaper, som for eksempel objektivdiameter og synsfelt. Mekaniske egenskaper som gassfylling og repeterbar justering er også lurt å se nærmere på.

  KJØP JAKTOPTIKK PÅ NETT

  I vår nettbutikk kan du klikke hjem alt fra rifleoptikk til høykvalitets kikkerter, vesker, lokk og tilbehør for oppbevaring. Vi har gratis frakt på varer over kr 3000,- og legger vekt på å yte god kundeservice for alle våre kunder. Husk at all optikk må oppbevares trygt og vedlikeholdes riktig for at produktene skal prestere år etter år.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Aimpoint Acro C-1

  kr 6 190,00
  Aimpont perfekt for raske skudd! Dette er det minste lukkede røpunktsiktet på markedet!

  Aimpoint Micro H-2 2 Moa m/montasje Orange

  kr 8 490,00
  Aimpoint Micro H-2 2 Moa Orange m/montasje

  Aimpoint Micro H-2 2 Moa Tungsten m/std

  kr 10 795,00
  Aimpoint Micro med standard montasje Weaver/ picatinny og tungstein finish.

  Aimpoint Micro S-1, 6 MOA m/ Montasje Weaver

  kr 7 299,00
  Aimpoint® Micro S-1 er designet spesifikt for bruk på hagler. Designet sørger for svært lav plassering på hagleskinna. Det innovative karbonfiber forsterkede festesystemet posisjonerer siktet perfekt samtidig som vekten er lav.

  ATN Mars 4-4,5-18x, 384x288 , Termisk Rifle kikkert

  kr 49 900,00
  Den nye generasjonen med termiske kikkerter er kommet!

  Atn MARS-HD384-4.5-18x, 384x288, 50mm, Thermal Rifle Scope

  kr 39 000,00
  ATN Mars HD (ThOR HD i USA) er av det ypperste innen termiske sikter. Obsidian Core gjør dette til en av markedets mest moderne i sin klasse! i tillegg til det termiske har kikkerten en rekke andre funksjoner. RAV, avstandsmåler, ballistisk kalkulator, WIFI, digial zoom.... Kikkerten har vært i utstillingen, som ny.

  Atn MARS-HD640-2.5-25x, 640x480, 50mm, Thermal Rifle Scope

  kr 59 900,00
  ATN Mars HD (ThOR HD i USA) er av det ypperste innen termiske sikter. Obsidian Core gjør dette til en av markedets mest moderne i sin klasse! i tillegg til det termiske har kikkerten en rekke andre funksjoner. RAV, avstandsmåler, ballistisk kalkulator, WIFI, digial zoom....
  banner

  Optikk

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 180,00 Til: kr 59 900,00
  kr180 kr59900
  Produsenter