Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Optikk

  JAKTOPTIKK

  Alt du trenger av jaktopptikk finner du i vår nettbutikk. Vi har et stort utvalg av kikkertsikter i mange utførelser og prisklasser, jaktkikkerter og tilbehør. I vårt sortiment finner du produkter fra kjente kvalitetsleverandører som for eksempel Leuopold og ATN i tillegg til mange andre. I denne sammenhengen kan vi også nevne Zeiss kikkerter, et merke som oser av kvalitet og høy standard.

  OPTIKK I BRUK

  For både nybegynnere og erfarne jegere er det viktig både å kunne sikte godt og følge vilt over store avstander. Gode kikkerter og sikter er derfor svært nødvendig. Jakt og optikk hører sammen, fordi jegerens sanser blir forsterket og man kan jakte mer presist. Det igjen fører til mindre skadeskyting og færre uhell. God jaktoptikk bør være vanntett, støtsikkert og duggfritt. Skal du skaffe deg et kikertsikte til elgjakta er det også lurt å se på optiske egenskaper, som for eksempel objektivdiameter og synsfelt. Mekaniske egenskaper som gassfylling og repeterbar justering er også lurt å se nærmere på.

  KJØP JAKTOPTIKK PÅ NETT

  I vår nettbutikk kan du klikke hjem alt fra rifleoptikk til høykvalitets kikkerter, vesker, lokk og tilbehør for oppbevaring. Vi har gratis frakt på varer over kr 3000,- og legger vekt på å yte god kundeservice for alle våre kunder. Husk at all optikk må oppbevares trygt og vedlikeholdes riktig for at produktene skal prestere år etter år.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Aimpoint Acro C-1

  kr 6 190,00
  Aimpont perfekt for raske skudd! Dette er det minste lukkede røpunktsiktet på markedet!

  Aimpoint Micro H-2 2 Moa

  kr 7 490,00
  Aimpoint er konstruert med raske skudd i tankene. Micro H-2 er det nest letteste siktet til Aimpoint.

  Aimpoint Micro H-2 2 Moa Cobalt m/Picatinny

  kr 9 250,00
  Aimpoint er konstruert med raske skudd i tankene. Micro H-2 er det nest letteste siktet til Aimpoint. Få ting slår Aipoint på en trang post der dyrene kommer raskt. Aimpoint Micro er kanskje det beste siktet til drivjakt.

  Aimpoint Micro H-2 2 Moa m/montasje Orange

  kr 9 500,00
  Aimpoint Micro H-2 2 Moa Orange m/montasje

  Aimpoint Micro H-2 2 Moa Tungsten m/std

  kr 10 795,00
  Aimpoint Micro med standard montasje Weaver/ picatinny og tungstein finish.

  Aimpoint Micro S-1, 6 MOA m/ Montasje for hagle

  kr 7 450,00
  Aimpoint® Micro S-1 er designet spesifikt for bruk på hagler. Designet sørger for svært lav plassering på hagleskinna. Det innovative karbonfiber forsterkede festesystemet posisjonerer siktet perfekt samtidig som vekten er lav.

  Blaser B2 QDC+

  kr 3 249,00
  QDC+ eller Quick Distance Controll+ er et tårn som settes på din B2 kikkert og lar deg justere kikkerten din raskt helt opp til 500 meter. For å optimalisere ringen til din rifle får du med 10 utskiftbare ringer for at du skal finne den ringen som passer best for deg og ditt våpen!

  Blaser Clip-On Mount CM62 For B2 62mm

  kr 2 995,00
  Blaser har sett problemene med de tradisjonelle clip-on montasjene hvor man gjerne monterer montasjen over kikkerten. Med Blaser sin løsning fester man clip-on på innsiden av kikkertrøret. Dette gjør at clip-on får en bedre repetitiv feste

  Blaser Flip Cover Objective For B1 56mm*

  kr 1 999,00
  Flipdeksel til din Blaser B1 kikkert.

  Optikk

  Filtrer etter:

  Clear All