Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

JAKTOPTIKK

Alt du trenger av jaktopptikk finner du i vår nettbutikk. Vi har et stort utvalg av kikkertsikter i mange utførelser og prisklasser, jaktkikkerter og tilbehør. I vårt sortiment finner du produkter fra kjente kvalitetsleverandører som for eksempel Leuopold og ATN i tillegg til mange andre. I denne sammenhengen kan vi også nevne Zeiss kikkerter, et merke som oser av kvalitet og høy standard.

OPTIKK I BRUK

For både nybegynnere og erfarne jegere er det viktig både å kunne sikte godt og følge vilt over store avstander. Gode kikkerter og sikter er derfor svært nødvendig. Jakt og optikk hører sammen, fordi jegerens sanser blir forsterket og man kan jakte mer presist. Det igjen fører til mindre skadeskyting og færre uhell. God jaktoptikk bør være vanntett, støtsikkert og duggfritt. Skal du skaffe deg et kikertsikte til elgjakta er det også lurt å se på optiske egenskaper, som for eksempel objektivdiameter og synsfelt. Mekaniske egenskaper som gassfylling og repeterbar justering er også lurt å se nærmere på.

KJØP JAKTOPTIKK PÅ NETT

I vår nettbutikk kan du klikke hjem alt fra rifleoptikk til høykvalitets kikkerter, vesker, lokk og tilbehør for oppbevaring. Vi har gratis frakt på varer over kr 3000,- og legger vekt på å yte god kundeservice for alle våre kunder. Husk at all optikk må oppbevares trygt og vedlikeholdes riktig for at produktene skal prestere år etter år.

Les Mer
Se som
Sorter etter
Vis per side

Aimpoint Acro C-1

Aimpont perfekt for raske skudd! Dette er det minste lukkede røpunktsiktet på markedet!
kr 6 370,00

Blaser Infinity Riflekikkert 2,8-20X50

Blaser kikkertsikter er utviklet og produsert av German Sports Optics (GSO) som holder hus i Wetzlar Tyskland, som er hovedsetet for toppoptikk i verden.
kr 29 590,00 kr 38 500,00

Blaser Infinity Riflekikkert 4-20X58

Lyssterk Kompakt og Kraftfull! Blaser Optikk er utviklet og produsert av German Sports Optics (GSO) som holder hus i Wetzlar Tyskland, som er hovedsetet for toppoptikk i verden.
kr 28 990,00 kr 38 500,00

Leupold BX-2 Alpine 10x42mm Roof Shadow Gray

Whether it’s your first set of binoculars or your 50th, your glass needs to give you a bright image, feel comfortable in your hands, and be able to take a beating. The BX-2 Alpine binoculars check all these boxes and more
kr 3 390,00

Leupold BX-2 Alpine 8x42mm Roof Shadow Gray

Håndkikkert i med livstidgaranti fra Leupold. BX-2 8x42 er en kompakt kikkert med gode linser! Egner seg bra til den som ønsker en lett kikkert i høy kvalitet til tur og jakt!
kr 3 190,00

Leupold Freedom - RDS 1x34 (34mm) Red Dot 1.0 MOA Dot w/Mount

Et komprimissløst rødpunktsikte fra Leupold. Med en 1 MOA rødpunkt og ekte 1x gjør dette til et sikte som du både kan bruke på korte samt lengre hold uten å dekke til målet ditt
kr 4 290,00
banner
Se som
Sorter etter
Vis per side

Filtrer etter:

Clear All
Fra: kr 149,00 Til: kr 55 000,00
kr149 kr55000