Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Tufte

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Tufte Alke W Tech Pants Black

  kr 1 599,00
  Dette er en teknisk turbukse til dame fra Tufte, med smal passform og alle de viktigste detaljene en turbukse bør ha. Buksen er av myk økologisk bomull med elastan, for å sikre deg god bevegelighet, og den er svært komfortabel på. Perfekt for en aktiv livsstil og turer i skogen.

  Tufte Bambull Neck Warmer Black Beauty

  kr 199,00
  Hold halsen varm. Trekk Neck Warmeren over haken og munnen på en kjølig dag eller snurr den om til en improvisert lue.

  Tufte Eco Brand Tee M Quiet Harbor Melange

  kr 399,00
  Løst-sittende og komfortabel, og ekstra miljøvennlig. Disse brand T-skjortene med logoen til Tufte på brystet holder planeten glad – de er nemlig 100 % nedbrytbare! Laget av 20 % resirkulert bomull og 80 % økologisk bomull, uten bruk av kjemikalier, sydd med Tencel-tråd og med merkelapper av 100 % økologisk bomull

  Tufte Herreboxer 5 Stk ink Toalettmappe

  kr 1 099,00
  Uansett mål, Tufte Boxer Briefs støtter deg hele veien - uten å føles trang. Her får du 5 av de bestselgende boxershortsene fra Tufte, pakket i en fin toalettmappe. Dette er en mykere og mer komfortabel boxerershorts til herre, som raskt blir en favoritt i undertøysskuffen.

  Tufte Herreboxer Amazon

  kr 249,00
  Uansett mål, Tufte Boxer Briefs støtter deg hele veien - uten å føles trang. Boxeren har vært med siden starten, og takket være vår unike SoftBoost™-blanding av bambus lyocell og modalfibre er boxerene enda bedre enn før. En mykere og mer komfortabel boxer som raskt blir en favoritt.

  Tufte

  Filtrer etter:

  Clear All