Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Viltkamera

  Viltkamera

  Å kunne oppleve naturen på nært hold er blitt mulig selv når du ikke befinner deg i skogen selv. Med plasserte viltkamera i områder hvor det er et rikt dyreliv kan det bli mange spennende stunder samlet på opptak. Et viltkamera kan være nyttig å ta i bruk ved jakt, forskning og kartlegging av dyrelivet i området. Viltkamera kan med andre ord by på mye moro.

  Det kan være lurt å sette opp utstyret i nord eller sør for å unngå overeksponering ved soloppgang og solnedgang. Vær nøye med å fjerne ting som kan komme i skade for å ødelegge sikten, slik som kvister, strå og gress. Vi anbefaler å sjekke innom utstyret med jevne mellomrom for å se til at alt står bra til og for å unngå mange tomme bilder. Da er det også lurt å benytte muligheten til å legge ut nytt åte for å samtidig øke sannsynligheten for noen gode bilder.

  Vi har et godt utvalg av forskjellige vilt- og jaktkamera med høy bildekvalitet. De forskjellige kameraene har forskjellige funksjoner, som for eksempel varsling med bilde ved bevegelse som kan være veldig nyttig under jakt. Ellers har de fleste vilt- og jaktkamera i dag trådløs opplastning av bilder via MMS eller e-post.

  Vi håper du finner kameraet som gir deg gode bilder av dyrelivet i ditt område og at du får utfoldet en hobby eller kanskje ditt nye forskningsprosjekt. Har du behov for hjelp og veiledning til å finne frem til rett utstyr er det bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi med rådgivning slik at du får det du er på utkikk etter.

   

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Fritzman Wildlife Observer 3 Viltkamera

  kr 1 990,00
  Klassisk viltkamera med minnebrikke.

  Reolink GO PLUS 4G Viltkamera m/ Solcelle

  kr 2 549,00 kr 2 399,00
  Nye Reolink Go Plus!- Nå med høyere oppløsning og innebygget AI for smartere deteksjon av personer og kjøretøyer. Du har også mulighet for Time Lapse!

  Reolink GO PT PLUS 4G Viltkamera m/ Solcelle og Pan&Tilt 32GBminne

  kr 3 349,00 kr 2 699,00
  Ny og forbedret utgave av Reolink GO PT! Plus utgaven har bedre sensor for enda skarpere bilder! Det er et 4G overvåkningskamera/ Viltkamera til utendørs bruk med opptak og app. 355° Pan & 140° Tilt direkte fra app. Perfekt som viltkamera til hytta, byggeplasser, camping osv. Enkelt oppsett – alt du trenger er et simkort! Solcellepanel og minnekort er inkludert. Dette er værbestandig og holdbart og kan fint brukes som viltkamera!

  Reolink Keen Ranger PT 4G Kamera+Solcellepanel

  kr 3 999,00 kr 3 099,00
  Pan-Tilt Viltkamera med 4G i råtøff Camo design. Inkludert solcellepanel for lading om vår/sommer og høst. Gratis app!

  Tactacam 6.0 camera

  kr 5 590,00

  Ansmann Extreme Lithium AA 1,5v 4pk

  kr 129,00
  Litiumbatterier av høy kvalitet fra Ansmann. Extreme Lithium batterier tilbyr mer energi og bedre ytelse enn alkaliske batterier, og har svært høy toleranse for kuldegrader.

  Ansmann Lithium AAA 1,5v 2pk

  kr 89,00
  Litiumbatterier av høy kvalitet fra Ansmann. Extreme Lithium batterier tilbyr mer energi og bedre ytelse enn alkaliske batterier, og har svært høy toleranse for kuldegrader.

  Ansmann X-Power AA Batterier LR6PPG 4BP

  kr 39,00
  High quality alkaline cell for a long operating period The X-Power Alkaline mignon AA batteries are characterized by their high performance They are particularly suitable for high drain devices like digital cameras and flash units as well as for permanent use in toys and audio equipment Very good price / performance ratio

  Batteri Ansmann CR2.EP/1B 3V

  kr 99,00
  The high-quality battery is the ideal energy source for a great variety of consumers. From pocket calculators and scales through clocks and car keys and on to digital cameras or garage door openers.

  Viltkamera

  Filtrer etter:

  Clear All