Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Viltkamera

  Viltkamera

  Viltkamera - ypperlig både til naturentusiasten og jegeren

  Et viltkamera kan by på mye moro. Det å se hvilke dyr som rører seg i nærmiljøet, kan være veldig spennende, og noen blir nærmest hekta på denne hobbyen. Men et viltkamera kan også være veldig nyttig ved jakt, forskning og kartlegging. Skal du sette opp viltkamera, kan det være lurt å legge ut åte. Da kan du være sikker på at du får flere «gjester» på film. For å få best mulig bilder er det lurt å installere kameraet mot nord eller mot sør for å unngå å få overeksponerte bilder ved soloppgang og solnedgang. I tillegg er det viktig å fjerne ting som kan blåse foran kameraet, som greiner eller gresstrå i nærheten. Ellers ender du fort opp med en masse tomme bilder. Skal du legge ut åte, er fem meter foran kameraet en fin avstand. 

   

  Stort utvalg av viltkameraer som gir deg full oversikt

  Hvilket viltkamera skal jeg velge, tenker du kanskje. Vårt utvalg gjør det enklere for deg å velge, men det kommer selvfølgelig an på hvor mange funksjoner du vil ha. Vi fører enkle viltkamera med få funksjoner, og mer avanserte viltkamera med 4G, MMS, e-post og ekstra god optisk kvalitet. Den sistnevnte typen kamera sender deg en MMS med bilde over aktiviteten. Dette er spesielt nyttig hvis du bruker kameraet under jakt. 

   

  Fricam – et viltkamera av høy kvalitet

  De populære viltkameraene til Fricam har gjort valget av viltkamera enkelt, ettersom de har to veldig gode kameraer i utvalget sitt. Fricam 100 viltkamera er et billig viltkamera med enkle funksjoner som er enkelt i bruk. Det gjør nemlig bare én ting når du har flyttet knappen fra «off» til «on»: Det tar tre bilder og en ti sekunders video. Vi har også viltkameraet Fricam 4G, som er et viltkamera med MMS-oppsett og e-post. Dette er kameraet for deg som er villig til å gå litt opp i pris for å få flere funksjoner.

   

   

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Ansmann X-Power AA Batterier LR6PPG 4BP

  kr 39,00
  High quality alkaline cell for a long operating period The X-Power Alkaline mignon AA batteries are characterized by their high performance They are particularly suitable for high drain devices like digital cameras and flash units as well as for permanent use in toys and audio equipment Very good price / performance ratio

  Brecom Viltkamera C2400 8mp U/MMS

  kr 1 399,00
  C2400 fra Brecom er et prisgunstig og relativt enkelt viltkamera. Kameraet leverer bilder på opp til 8 MegaPixel og 40 IR-lysdioder sørger for at du får sterke og klare bilder også i mørket

  Brecom Viltkamera CM4000 4G

  kr 3 490,00
  Dette helt nye kameraet fra Bushwhacker innehar 4G-sending og meget god bildekvalitet! I tillegg har denne en egen APP for visning av bilder.

  Reolink 4,5m Forlengelseskabel Til Reolink Solcellepanel

  kr 149,00
  Øk avstanden mellom ditt Reolink batteridrevne overvåkningskamera og solcellepanel

  Reolink Argus Eco 100% Trådløst Wifi Kamera Med App

  kr 1 049,00
  100% trådløst utendørs overvåkningskamera med app. Med oppladbart batteri. 2-veis lyd.

  Reolink GO 4G Utendørs Batteridrevet Overvåkningskamera Med App og Solcellepanel

  kr 2 790,00 kr 3 348,00
  4G utendørs overvåkningskamera med batteri og solcellepanel. Med gratis og brukervennlig app. Enkelt oppsett! Perfekt å bruke som viltkamera! God kvalitet på bildene og enkelt i bruk.

  Reolink GO Batteri

  kr 499,00

  Reolink GO PT 4G Utendørs Overvåkningskamera Med Pan&Tilt Og Batteri

  kr 3 649,00
  4G overvåkningskamera utendørs med opptak og app. 355° Pan & 140° Tilt direkte fra app. Perfekt til hytta, byggeplasser, camping osv. Enkelt oppsett – alt du trenger er et simkort! Solcellepanel og minnekort er inkludert. Dette er værbestandig og holdbart og kan fint brukes som viltkamera!

  Reolink RLC-510WA utendørs Wifi kamera med Persondeteksjon

  kr 1 249,00
  Kamera som kobles til WIFI. Gratis app, opptak og smartere detektering. Et fantastisk kamera som gir deg 5MP oppløsning og full kontroll. Innebygget mikrofon og svært enkel installasjon.
  banner

  Viltkamera

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 39,00 Til: kr 3 649,00
  kr39 kr3649
  Produsenter