Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Viltkamera

  Viltkamera

  Viltkamera - ypperlig både til naturentusiasten og jegeren

  Et viltkamera kan by på mye moro. Det å se hvilke dyr som rører seg i nærmiljøet, kan være veldig spennende, og noen blir nærmest hekta på denne hobbyen. Men et viltkamera kan også være veldig nyttig ved jakt, forskning og kartlegging. Skal du sette opp viltkamera, kan det være lurt å legge ut åte. Da kan du være sikker på at du får flere «gjester» på film. For å få best mulig bilder er det lurt å installere kameraet mot nord eller mot sør for å unngå å få overeksponerte bilder ved soloppgang og solnedgang. I tillegg er det viktig å fjerne ting som kan blåse foran kameraet, som greiner eller gresstrå i nærheten. Ellers ender du fort opp med en masse tomme bilder. Skal du legge ut åte, er fem meter foran kameraet en fin avstand. 

   

  Stort utvalg av viltkameraer som gir deg full oversikt

  Hvilket viltkamera skal jeg velge, tenker du kanskje. Vårt utvalg gjør det enklere for deg å velge, men det kommer selvfølgelig an på hvor mange funksjoner du vil ha. Vi fører enkle viltkamera med få funksjoner, og mer avanserte viltkamera med 4G, MMS, e-post og ekstra god optisk kvalitet. Den sistnevnte typen kamera sender deg en MMS med bilde over aktiviteten. Dette er spesielt nyttig hvis du bruker kameraet under jakt. 

   

  Fricam – et viltkamera av høy kvalitet

  De populære viltkameraene til Fricam har gjort valget av viltkamera enkelt, ettersom de har to veldig gode kameraer i utvalget sitt. Fricam 100 viltkamera er et billig viltkamera med enkle funksjoner som er enkelt i bruk. Det gjør nemlig bare én ting når du har flyttet knappen fra «off» til «on»: Det tar tre bilder og en ti sekunders video. Vi har også viltkameraet Fricam 4G, som er et viltkamera med MMS-oppsett og e-post. Dette er kameraet for deg som er villig til å gå litt opp i pris for å få flere funksjoner.

   

   

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Ansmann X-Power AA Batterier LR6PPG 4BP

  kr 39,00
  High quality alkaline cell for a long operating period The X-Power Alkaline mignon AA batteries are characterized by their high performance They are particularly suitable for high drain devices like digital cameras and flash units as well as for permanent use in toys and audio equipment Very good price / performance ratio

  Fricam 100 Viltkamera

  kr 799,00 kr 1 599,00
  Superenkelt kamera til rå pris
  banner

  Viltkamera

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 39,00 Til: kr 1 599,00
  kr39 kr1599
  Produsenter