Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Viltkamera

  Viltkamera

  Å kunne oppleve naturen på nært hold er blitt mulig selv når du ikke befinner deg i skogen selv. Med plasserte viltkamera i områder hvor det er et rikt dyreliv kan det bli mange spennende stunder samlet på opptak. Et viltkamera kan være nyttig å ta i bruk ved jakt, forskning og kartlegging av dyrelivet i området. Viltkamera kan med andre ord by på mye moro.

  Det kan være lurt å sette opp utstyret i nord eller sør for å unngå overeksponering ved soloppgang og solnedgang. Vær nøye med å fjerne ting som kan komme i skade for å ødelegge sikten, slik som kvister, strå og gress. Vi anbefaler å sjekke innom utstyret med jevne mellomrom for å se til at alt står bra til og for å unngå mange tomme bilder. Da er det også lurt å benytte muligheten til å legge ut nytt åte for å samtidig øke sannsynligheten for noen gode bilder.

  Vi har et godt utvalg av forskjellige vilt- og jaktkamera med høy bildekvalitet. De forskjellige kameraene har forskjellige funksjoner, som for eksempel varsling med bilde ved bevegelse som kan være veldig nyttig under jakt. Ellers har de fleste vilt- og jaktkamera i dag trådløs opplastning av bilder via MMS eller e-post.

  Vi håper du finner kameraet som gir deg gode bilder av dyrelivet i ditt område og at du får utfoldet en hobby eller kanskje ditt nye forskningsprosjekt. Har du behov for hjelp og veiledning til å finne frem til rett utstyr er det bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi med rådgivning slik at du får det du er på utkikk etter.

   

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Ansmann Lithium AAA 1,5v 2pk

  kr 89,00
  Litiumbatterier av høy kvalitet fra Ansmann. Extreme Lithium batterier tilbyr mer energi og bedre ytelse enn alkaliske batterier, og har svært høy toleranse for kuldegrader.

  Ansmann X-Power AA Batterier LR6PPG 4BP

  kr 39,00
  High quality alkaline cell for a long operating period The X-Power Alkaline mignon AA batteries are characterized by their high performance They are particularly suitable for high drain devices like digital cameras and flash units as well as for permanent use in toys and audio equipment Very good price / performance ratio

  Batteri Ansmann CR2.EP/1B 3V

  kr 99,00
  The high-quality battery is the ideal energy source for a great variety of consumers. From pocket calculators and scales through clocks and car keys and on to digital cameras or garage door openers.

  Batteri Ansmann Li-Ion 3,6v 3500mAh

  kr 199,00
  Det integrerte sikkerhetskortet beskytter cellene mot overbelastning, kortslutning og dyp utladning, slik at det oppladbare batteriet er beskyttet mot feil bruk, noe som garanterer lengre levetid.

  Batteri Ansmann Lithium 3V CR1/3N BL

  kr 79,00
  Batteriet av høy kvalitet er den ideelle energikilden for et stort utvalg av forbrukere. Fra lommekalkulatorer og vekter gjennom klokker og bilnøkler og videre til digitale kameraer eller garasjeportåpnere.

  Reolink 4,5m Forlengelseskabel Til Reolink Solcellepanel

  kr 149,00
  Øk avstanden mellom ditt Reolink batteridrevne overvåkningskamera og solcellepanel

  Reolink Argus Eco 100% Trådløst Wifi Kamera Med App

  kr 1 049,00
  100% trådløst utendørs overvåkningskamera med app. Med oppladbart batteri. 2-veis lyd.

  Reolink Argus PT - Batteridrevet Wifi PTZ Kamera

  kr 1 599,00
  Batteridrevet PT kamera med wifi. 355° pan and 140° tilt. Gratis app!

  Viltkamera

  Filtrer etter:

  Clear All