Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters
Se som
Sorter etter

Fricam 2,6 cm Viltkamera m/ MMS og kontroll

Viltkamera med MMS kontroll! Siste nytt fra Fricam er et viltkamera med MMS kontroll - 940 IR Black LED og i korte trekk har dette toveis MMS, oppsett uten bruk av PC, all informasjon tastes rett inn i den innebygde skjermen (Fargeskjerm). IR blits på 940nm, kan lett styres med SMS kommandoer, det er et stabilt og raskt viltkamera.
kr 2 699,00 kr 2 899,00

Fricam Start Viltkamera

Fricam start er spesielt prigunstig og med mange gode funskjoner. Det er nok det eneste kamera med 2,4 toms fargeskjerm i sin prisklasse. Aller viktigst er hvor enkelt det er å komme i gang og å bruke kameraet.
kr 1 299,00 kr 1 599,00

Helsport Fonnfjell Summer V Bright Blue

Fonnfjell summer er en lett sovepose som tar liten plass i sekken. Den er designet for et aktivt friluftsliv, og er et trygt og godt valg for sommerturen
kr 1 299,00

SD Kortleser For Androidtelefoner

Med denne enkle og rimelige SD kortleseren kan du lese av eller slette bilder og video fra viltkameraene på mobiltelefonen din. Kortleseren er produsert av amerikanske Stealth Cam som er verdensledende på viltkameraer.
kr 299,00

SD Kortleser For IOS Telefoner

Med denne enkle og rimelige SD kortleseren kan du lese av bilder og se video fra viltkameraene på mobiltelefonen din. Kortleseren er produsert av amerikanske Stealth Cam som er verdensledende på viltkameraer.
kr 299,00
Se som
Sorter etter