Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Viltkamera

  banner

  Viltkamera

  Å kunne oppleve naturen på nært hold er blitt mulig selv når du ikke befinner deg i skogen selv. Med plasserte viltkamera i områder hvor det er et rikt dyreliv kan det bli mange spennende stunder samlet på opptak. Et viltkamera kan være nyttig å ta i bruk ved jakt, forskning og kartlegging av dyrelivet i området. Viltkamera kan med andre ord by på mye moro.  

  Det kan være lurt å sette opp utstyret i nord eller sør for å unngå overeksponering ved soloppgang og solnedgang. Vær nøye med å fjerne ting som kan komme i skade for å ødelegge sikten, slik som kvister, strå og gress. Vi anbefaler å sjekke innom utstyret med jevne mellomrom for å se til at alt står bra til og for å unngå mange tomme bilder. Da er det også lurt å benytte muligheten til å legge ut nytt åte for å samtidig øke sannsynligheten for noen gode bilder. 

  Vi har et godt utvalg av forskjellige vilt- og jaktkamera med høy bildekvalitet. De forskjellige kameraene har forskjellige funksjoner, som for eksempel varsling med bilde ved bevegelse som kan være veldig nyttig under jakt. Ellers har de fleste vilt- og jaktkamera i dag trådløs opplastning av bilder via MMS eller e-post. 

  Vi håper du finner kameraet som gir deg gode bilder av dyrelivet i ditt område og at du får utfoldet en hobby eller kanskje ditt nye forskningsprosjekt. Har du behov for hjelp og veiledning til å finne frem til rett utstyr er det bare å ta kontakt med oss, så hjelper vi med rådgivning slik at du får det du er på utkikk etter.

   

   

   

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Ansmann X-Power AA Batterier LR6PPG 4BP

  kr 39,00
  High quality alkaline cell for a long operating period The X-Power Alkaline mignon AA batteries are characterized by their high performance They are particularly suitable for high drain devices like digital cameras and flash units as well as for permanent use in toys and audio equipment Very good price / performance ratio

  Reolink Argus Eco 100% Trådløst Wifi Kamera Med App

  kr 1 049,00
  100% trådløst utendørs overvåkningskamera med app. Med oppladbart batteri. 2-veis lyd.

  Reolink GO 4G Utendørs Batteridrevet Overvåkningskamera Med App og Solcellepanel

  kr 2 699,00 kr 3 348,00
  4G utendørs overvåkningskamera med batteri og solcellepanel. Med gratis og brukervennlig app. Enkelt oppsett! Perfekt å bruke som viltkamera! God kvalitet på bildene og enkelt i bruk.

  Reolink GO Batteri

  kr 499,00

  Reolink GO Brakett Svart

  kr 199,00
  Ekstra monteringsbrakett til ditt Reolink GO 4G utendørs kamera. Flytt ditt 4G kamera fra lokasjon til lokasjon ved å ha flere braketter.

  Reolink GO PT 4G Utendørs Overvåkningskamera Med Pan&Tilt Og Batteri

  kr 3 199,00 kr 3 649,00
  4G overvåkningskamera utendørs med opptak og app. 355° Pan & 140° Tilt direkte fra app. Perfekt til hytta, byggeplasser, camping osv. Enkelt oppsett – alt du trenger er et simkort! Solcellepanel og minnekort er inkludert. Dette er værbestandig og holdbart og kan fint brukes som viltkamera!

  Reolink RLC-510WA utendørs Wifi kamera med Persondeteksjon

  kr 1 249,00
  Kamera som kobles til WIFI. Gratis app, opptak og smartere detektering. Et fantastisk kamera som gir deg 5MP oppløsning og full kontroll. Innebygget mikrofon og svært enkel installasjon.

  Reolink Solcellepanel Hvit

  kr 399,00
  Solcellepanel til Reolink overvåkningskamera med batteri. Holder ditt batteridrevne Reolink overvåkningskamera oppladet til enhver tid. Gratis og miljøvennlig strøm!

  Reolink Solcellepanel Svart

  kr 399,00
  Solcellepanel til Reolink overvåkningskamera med batteri. Holder ditt batteridrevne Reolink overvåkningskamera oppladet til enhver tid. Gratis og miljøvennlig strøm!
  banner

  Viltkamera

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 39,00 Til: kr 3 649,00
  kr39 kr3649
  Produsenter