Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters
Se som
Sorter etter
Vis per side

Frisport Teltplugg T- stålplugg 30 CM 3-pack

Denne pluggen er laget i 3mm stål hvor hver av stålplatene er sveiset mot hverandre som en T og spisset i den ene enden. I den andre enden sitter det en stopper for bardunene.
kr 210,00

Helsport Plugger 15cm Helsport pk. à 10 stk

Å velge riktig plugger etter forholdene er viktig for at du i det hele tatt skal få teltet festet i bakken. På grunn av utformingen er Helsportpluggen både sterkere og hele 33% lettere enn den tradisjonelle v-pluggen.
kr 179,00

Helsport Plugger 18,5cm, stål, pk. à 10 stk

Å velge riktig plugger etter forholdene er viktig for at du i det hele tatt skal få teltet festet i bakken. Både form og material har innvirkning på pluggens egenskaper.
kr 199,00

Helsport Plugger 19cm Helsport pk. à 10 stk.

Å velge riktig plugger etter forholdene er viktig for at du i det hele tatt skal få teltet festet i bakken. Både form og material har innvirkning på pluggens egenskaper. På grunn av utformingen er Helsportpluggen både sterkere og hele 33% lettere enn den tradisjonelle v-pluggen.
kr 229,00

Helsport Plugger 50cm, snø/sand, pk. à 8 stk

Å velge riktig plugger etter forholdene er viktig for at du i det hele tatt skal få teltet festet i bakken. Både form og material har innvirkning på pluggens egenskaper.
kr 495,00

Outwell Aruba

Transportabel garderobe med avtagbare hyller. Oppbevar tøy, mat eller bare småting i garderoben og forbli organiseret, mens du er på tur.
kr 1 199,00

Outwell Black Hills silver

Med et flot mønster og farvekoordineret, pulvercoated hybridstel af stål/aluminium. Sammenklappelig til lille pakkestørrelse.
kr 649,00

Outwell Black Hills Sort

Med et flot mønster og farvekoordineret, pulvercoated hybridstel af stål/aluminium. Sammenklappelig til liten pakkestørrelse.
kr 699,00

Outwell Calgary L

Elegant bambusbord - en kombination af naturlig skønhed og moderne design - som din nabo på campingpladsen vil misunde dig. Det transportable bord er kompakt og nemt at transportere, og samtidigt meget stabilt, når det er slået op. Dette bord vil opfylde dine behov, hvad enten du er på picnic eller campingtur.
kr 1 399,00
banner
Se som
Sorter etter
Vis per side