Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Jaktjakker

  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Sitka Cloudburst Jacket Optifade Open Country

  kr 5 999,00
  Cloudburst jakke er vår ultimative skall jakke, med alle detaljer til den krevende jeger.

  Sitka Jetstream Jacket Optifade Open Country

  kr 4 799,00
  Jetstream jakken til tøft bruk i krevende terreng.

  Sitka Jetstream Jacket Optifade Subalpine

  kr 4 799,00
  Jetstream jakken til tøft bruk i krevende terreng.

  Sitka Kelvin Active Jacket Optifade Subalpine

  kr 4 299,00
  Myk, stille og pustbar, Kelvik Active kjenner ikke sine begrensinger. denne jakken overgår alt i utmark og gir overlegene pustende egenskaper under jakten. Konstruert med 80 g Poartec Alpha isolasjon med en DWR-trådet utholden nylon lag. Denne jakken er et stille ytterlag i mildt vær, mens det kan brukes som et isolerende midt-lag under kaldt vær.

  Sitka Kelvin Aero Lite Jacket Optifade Open Country

  kr 4 999,00
  I et hav av utendørs bekledning er det en styrke å ha allsidig utstyr også. Denne lette, komprimerbare jakken maksimerer varmen samtidig som den minimerer bulk. Bruk den til alt fra backcountry-jakter og speiderturer utenom sesongen til hverdagen; den glir komfortabelt under et skall når du trenger et ekstra skudd med varme

  Sitka Kelvin Lite Down Jacket Optifade Open Country

  kr 6 399,00
  The Kelvin Down Lite Jacket er en jakke som er for deg som verdsetter en jakke som både er god og varm samt at den kan pakkes lett ned i en sekk når den ikke er i bruk. Lav vekt, lett å komprimere med 900 fill Primaloft® Gold isolasjon som leverer fantastisk varme-vekt forhold. Jakken komprimeres og pakkes lett ned i jakkens lommer. En fullfunksjonell hoodie som isolerer deg fra vær og vind så du kan holde rett fokus.

  Sitka Kelvin Lite Hoody Optifade Subalpine

  kr 4 299,00
  Jakke med hette som kan brukes under jaktjakken eller som en jakke for seg selv! Fylt med primaloft for maksimal isolasjon og pusteevne.

  Sitka Mountain Jacket Optifade Open Country

  kr 3 499,00
  En utrolig lett og strømlinje formet vinntett jakke, som er perfekt til jegeren som tenker vekt, som eks. rypejegeren eller hundføreren.

  Sitka Mountain Jacket Optifade Subalpine

  kr 3 499,00
  En utrolig lett og strømlinje formet vinntett jakke, som er perfekt til jegeren som tenker vekt, som eks. rypejegeren eller hundføreren.

  Sitka Stormfront Jacket Optifade Subalpine

  kr 7 399,00
  Laget for å takle de mest ekstreme og våteste miljøene, er denne jakken bygget robust for å tåle misbruk, sesong etter sesong, år etter år. Den bruker et slitesterk, slitesterk, vanntett og pustende 3-lags GORE-TEX Pro-stoff og er fullt utstyrt med gummierte pakningsmansjetter, glidelåser og en justerbar hette for å holde deg komfortabel i en rekke våte forhold og temperaturer.

  Jaktjakker

  Filtrer etter:

  Clear All