Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Telt

  banner

  Telt - tettere på frihet kommer du ikke

  Hvilket telt du trenger, avhenger av teltturen din. Trenger du et 4-mannstelt til fisketuren, et 2-mannstelt i form av et fjelltelt til vinterbruk med ekstra gode teltplugger, eller et 3-mannstelt med god plass til deg selv? Eller kanskje du vil sette opp en basecamp til hele familien med en lavvo? Uansett om du skal på jakt eller fisketur eller skal slå opp et campingtelt og en hammock i hagen, så er nattesøvnen like viktig som opplevelsene på dagtid. Når alt kommer til alt, vil telt av god kvalitet med solide teltplugger og en vanntett teltduk avgjøre hvor god nattesøvnen blir. 

  Stort utvalg av telt til hele familien

  Vi har et stort utvalg telt til alle anledninger. Er drømmen en telttur med hele familien, er plass og komfort viktig. Som en regel regner man 50 cm per person i bredden. Hvis planen er å sette opp en basecamp, er lavvoen i særklasse. Hendige lavvoer som Frisport Basic og den litt mer avanserte Helsport Varanger med campløsning i inngangspartiet vil øke komforten betraktelig, fordi du både kan sitte oppreist inne i teltet og kan fyre bål inne i lavvoen. Dette er en super løsning hvis du skal telte med barn. Hvis du skal sette opp en camp, kan også en gapahuk være en god idé. Da kan du lage en komfortabel bålplass med ly for regnet og få ekstra lagringsplass.

  Kun det beste er bra nok

  Når teltstenger og telt er på plass, så er riktig campingutstyr det neste på lista. Utstyret er jo halve moroa, vil noen si, og kun det beste er bra nok! Soveposen er viktig, men også tepper, luftmadrasser, liggeunderlag, campingmøbler og annet teltutstyr hever komforten. Hengekøyer har vært på moten en stund, der noen velger å bruke en tarp over og har dette som eneste soveplass sommerstid. Og velge en hengekøye har mange fordeler, som at den er svært lett å bære med seg, og du kommer deg opp fra bakken og får ly for maur og fukt. Med en Travelsafe Basic hengekøye med tarp og myggnett får du en svært god soveplass til en hyggelig pris.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Coghlans Hammock Strap Hengekøye festestropp

  kr 259,00
  Tau/ feste til hengekøye

  Eagle Kryss stol micro med truge skinnsete

  kr 199,00 kr 249,00
  Smart og praktisk kryss stol utstyrt med truge og imitert saueskinnsete - suveren på snø og fuktig barmark. Denne stolen brukes av jegere, fiskere, speidere, og den har vært hvilestolen ved utstemmingene i 71 `Nord.

  Easy Camp Snor 20m

  kr 49,00
  20 meter med nylonsnøre. Hendig å ha til når man er ute på campingtur!

  EXPED Mat Field Repair Kit

  kr 250,00
  Reparasjonssett til Exped-Liggeunderlag for å lappe hull og skader ute i felt

  Fauna Tarp Standard 3x3

  kr 699,00
  Faunas Tarper Standard 3x3 er laget i samme slitesterke og solide materialer som fjellteltene våre og egner seg ypperlig å ta med på tur når man vil bo nært på naturen.

  Fauna Tarp Standard 3x4

  kr 799,00
  Faunas Tarper Standard 3x4 er laget i samme slitesterke og solide materialer som fjellteltene våre og egner seg ypperlig å ta med på tur når man vil bo nært på naturen.

  Fauna Yaranga Light 3 Pers

  kr 5 699,00 kr 8 499,00
  Romslig Light telt fra Fauna!

  Fauna Yaranga Light 4 Pers

  kr 8 999,00
  Lettvekts fjelltelt i topp kvalitet. Fullskala 4-personer med god soveplass og bagasje

  Fjällräven Keb Endurance 3 Pine Green

  kr 8 319,20 kr 10 399,00
  Ekstra sterkt og romslig tunneltelt til avanserte fotturer, året rundt. Høyt komfortnivå med et romslig fortelt, full høyde og mange smarte funksjoner.

  Fjällräven Keb Endurance 3 UN Blue

  kr 8 319,20 kr 10 399,00
  Ekstra sterkt og romslig tunneltelt til avanserte fotturer, året rundt. Høyt komfortnivå med et romslig fortelt, full høyde og mange smarte funksjoner.
  banner

  Telt

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 28,00 Til: kr 12 999,00
  kr28 kr12999
  Produsenter