Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Telt

  Telt - tettere på frihet kommer du ikke

  Hvilket telt du trenger, avhenger av teltturen din. Trenger du et 4-mannstelt til fisketuren, et 2-mannstelt i form av et fjelltelt til vinterbruk med ekstra gode teltplugger, eller et 3-mannstelt med god plass til deg selv? Eller kanskje du vil sette opp en basecamp til hele familien med en lavvo? Uansett om du skal på jakt eller fisketur eller skal slå opp et campingtelt og en hammock i hagen, så er nattesøvnen like viktig som opplevelsene på dagtid. Når alt kommer til alt, vil f av god kvalitet med solide teltplugger og en vanntett teltduk avgjøre hvor god nattesøvnen blir. 

  Stort utvalg av telt til hele familien

  Vi har et stort utvalg telt til alle anledninger. Er drømmen en telttur med hele familien, er plass og komfort viktig. Som en regel regner man 50 cm per person i bredden. Hvis planen er å sette opp en basecamp, er lavvoen i særklasse. Hendige lavvoer som Frisport Basic og den litt mer avanserte Helsport Varanger med campløsning i inngangspartiet vil øke komforten betraktelig, fordi du både kan sitte oppreist inne i teltet og kan fyre bål inne i lavvoen. Dette er en super løsning hvis du skal telte med barn. Hvis du skal sette opp en camp, kan også en gapahuk være en god idé. Da kan du lage en komfortabel bålplass med ly for regnet og få ekstra lagringsplass.

  Kun det beste er bra nok

  Når teltstenger og telt er på plass, så er riktig campingutstyr det neste på lista. Utstyret er jo halve moroa, vil noen si, og kun det beste er bra nok! Soveposen er viktig, men også tepper, luftmadrasser, liggeunderlag, campingmøbler og annet teltutstyr hever komforten. Hengekøyer har vært på moten en stund, der noen velger å bruke en tarp over og har dette som eneste soveplass sommerstid. Og velge en hengekøye har mange fordeler, som at den er svært lett å bære med seg, og du kommer deg opp fra bakken og får ly for maur og fukt. Med en Travelsafe Basic hengekøye med tarp og myggnett får du en svært god soveplass til en hyggelig pris.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Easy Camp Havana dobbelt

  kr 499,00
  Easy Camps hængekøjer matcher foldemøblernes cool stil og er komfortable til afslapning på campingpladsen eller i haven.

  Easy Camp Havana enkelt

  kr 279,00

  Easy Camp Huntsville 500 (2020)

  kr 3 199,00 kr 3 740,00
  Romslig telt med plass for hele familien! To soverom og stort oppholdsrom gjør dette teltet til en favoritt blant større familier!

  Easy Camp Huntsville 600 (2020)

  kr 3 499,00 kr 3 999,00
  Romslig telt med plass for hele familien! To store soverom og stort oppholdsrom gjør dette teltet til en favoritt blant større familier!

  Easy Camp Huntsville Twin 600

  kr 3 799,00 kr 4 399,00
  Twin serien byr på god soveplass samtidig som du har et forholdsvis stort oppholdsrom med plass til bord og stoler. I Twin 600 har du soveplass til 6 persiner fordelt på 3 lugarer.

  Easy Camp Palmdale 400 (2020)

  kr 2 899,00 kr 3 499,00
  Palmdale 400 har plass til fire og er et telt som egner seg godt for små familier. Soverommet deles i to av en tynn skillevegg som også kan fjernes ved behov. Romslig oppholdsrom og overbygg over inngangen.

  Easy Camp Palmdale 500 (2020)

  kr 3 699,00 kr 4 299,00
  Campingtelt til store familier, Palmdale 500 har plass til 5 personer.

  Easy Camp Snor 20m

  kr 49,00
  20 meter med nylonsnøre. Hendig å ha til når man er ute på campingtur!

  Easy Camp Spirit 300 Gold Red

  kr 1 490,00
  Spirit 300 er et enkelt telt som er lett å sette opp. Teltet har et lite oppholdsrom og to innganger. Innerteltet er også laget av mørk duk for å gi mindre lystgjennomregning om morgenen! Teltet er tunnelformet og svært enkelt å sette opp. Med sin forholdsvis lave vekt og pakkvolum er dette et bra valg for deg som skal ha et telt med på sykkelen eller skal på korte turer i skog og mark. Bunnduken er løs og kan brukes ved behov.

  EXPED Mat Field Repair Kit

  kr 199,00
  Reparasjonssett til Exped-Liggeunderlag for å lappe hull og skader ute i felt

  Frisport B-over

  kr 999,00
  Multiduk fra Frisport i vanntett materiale.
  banner

  Telt

  Filtrer etter:

  Clear All
  Fra: kr 28,00 Til: kr 10 999,00
  kr28 kr10999
  Produsenter