Du har ingen varer i handlekurven.
Lukk
Søk
Filters

Telt - tettere på frihet kommer du ikke

Hvilket telt du trenger, avhenger av teltturen din. Trenger du et 4-mannstelt til fisketuren, et 2-mannstelt i form av et fjelltelt til vinterbruk med ekstra gode teltplugger, eller et 3-mannstelt med god plass til deg selv? Eller kanskje du vil sette opp en basecamp til hele familien med en lavvo? Uansett om du skal på jakt eller fisketur eller skal slå opp et campingtelt og en hammock i hagen, så er nattesøvnen like viktig som opplevelsene på dagtid. Når alt kommer til alt, vil campingutstyr av god kvalitet med solide teltplugger og en vanntett teltduk avgjøre hvor god nattesøvnen blir. 

Stort utvalg av telt til hele familien

Vi har et stort utvalg telt til alle anledninger. Er drømmen en telttur med hele familien, er plass og komfort viktig. Som en regel regner man 50 cm per person i bredden. Hvis planen er å sette opp en basecamp, er lavvoen i særklasse. Hendige lavvoer som Frisport Basic og den litt mer avanserte Helsport Varanger med campløsning i inngangspartiet vil øke komforten betraktelig, fordi du både kan sitte oppreist inne i teltet og kan fyre bål inne i lavvoen. Dette er en super løsning hvis du skal telte med barn. Hvis du skal sette opp en camp, kan også en gapahuk være en god idé. Da kan du lage en komfortabel bålplass med ly for regnet og få ekstra lagringsplass.

Kun det beste er bra nok

Når teltstenger og telt er på plass, så er riktig campingutstyr det neste på lista. Utstyret er jo halve moroa, vil noen si, og kun det beste er bra nok! Soveposen er viktig, men også tepper, luftmadrasser, liggeunderlag, campingmøbler og annet teltutstyr hever komforten. Hengekøyer har vært på moten en stund, der noen velger å bruke en tarp over og har dette som eneste soveplass sommerstid. Og velge en hengekøye har mange fordeler, som at den er svært lett å bære med seg, og du kommer deg opp fra bakken og får ly for maur og fukt. Med en Travelsafe Basic hengekøye med tarp og myggnett får du en svært god soveplass til en hyggelig pris.

Les Mer
Se som
Sorter etter
Vis per side

Easy Camp Huntsville 500

Huntsville 500 er et romslig telt med plass til 5. Avtakbart gulv og myggnett til alle åpninger. Full ståhøyde med god plass i oppholdsrommet.
kr 3 379,00

Easy Camp Huntsville 600

Huntsville 600 har rom til seks og stort oppholdsrom!
kr 4 099,00

Easy Camp Huntsville Dome

Stilig 3-personers telt med eget oppholdsrom, vinduer og fast bunnduk. Egner seg godt for dagsturer og rask forflytting!
kr 2 599,00

Easy Camp Huntsville Twin

Huntsville Twin har to sovekabiner som er plassert i hver sin ende av teltet. I midten finner vi oppholdsrommet som har god plass til bord og stoler. Supert familietelt som er rakst å sette opp og ta ned.
kr 3 379,00

Frisport Yaranga Hike 3P

Et godt og prisgunstig 3-mannstelt for vår, sommer og høst
kr 1 999,00 kr 3 299,00

Frisport Yaranga Hike 4P

Et godt og prisgunstig 4-mannstelt for vår, sommer og høst
kr 2 199,00 kr 3 599,00

Helsport Fonnfjell 2

Det perfekte teltet for fisking eller vandring. Komfort med utsikt!
kr 4 395,00

Helsport Lofoten Pro 2 Camp

Praktisk, vindstabilt og allsidig helårstelt med mulighet til å åpne hele fronten
kr 5 499,00 kr 7 495,00

Helsport Lofoten Superlight 2 Blå

Superlett og allsidig 3-sesongstelt hvor du med enkle grep får naturen rett inn i teltet.
kr 7 299,00

Helsport Reinsfjell Superlight 3 Grønn

Et superlett og romslig kuppeltelt med suveren ventilasjon.
kr 6 999,00 kr 8 999,00

Outwell Baffin

3-i-1 bord, stol og fotskammel
kr 389,00 kr 429,00
banner
Se som
Sorter etter
Vis per side