Lukk
0 items
Du har ingen varer i handlekurven.
Alle kategorier
  Filters
  Innstillinger
  Søk

  Tursekker

  Tursekk

  Det er utrolig viktig å velge en solid tursekk av god kvalitet for å unngå ubehag og smerter i rygg, skuldre og nakke. En bra tursekk skal kunne justeres og tilpasses til deg og din rygg. I tillegg til å ha stropper som kan reguleres over hofter og bryst slik at rygg og skuldre belastes riktig.

  Uansett om du skal på lang tur, dagstur eller kortere turer er det bra med en god ryggsekk. Tur i Norge kan by på mange vær-utfordringer, og det er derfor alltid lurt å ha med seg en sekk med ekstra klær i tilfelle været snur. Vi mener at kvalitetsutstyr er viktig for å ha en fin og komfortabel turopplevelse. Hos oss finner du et bredt utvalg av tursekk til alle formål fra kjente merkevarer som Osprey, Bergans og Fjällräven.

  Dersom du ønsker anbefalinger eller har spørsmål angående tursekker kan du ta kontakt med oss her i nettbutikken, eller besøke vår butikk i Arendal. Våre medarbeidere er eksperter på villmark og har stor entusiasme og fagkunnskap om feltet. De fleste av oss har prøvd mange av produktene vi selger, og har derfor mulighet til å gi gode anbefalinger og råd.

  Les mer
  Se som Grid Liste
  Sorter etter
  Vis per side

  Benelli Kjølebag Camo

  kr 390,00
  Stilig kjølebag fra Benelli!

  Bergans Alpinist V6 Large 130L Dk Green Mud/Green Mud

  kr 5 499,00
  Flaggskipet blant Bergans’ ryggsekker har blitt oppdatert! Alpinist V6 Large 130L er en av våre største og mest robuste ryggsekker, laget for å tåle ekstreme utfordringer i krevende miljø.

  Bergans Alpinist V6 Medium 110L Dk Green Mud/Green Mud

  kr 5 199,00
  Flaggskipet blant Bergans’ ryggsekker har blitt oppdatert! Alpinist V6 Medium 110L er en av våre største og mest robuste ryggsekker, laget for å tåle ekstreme utfordringer i krevende miljø.

  Bergans PowerFrame 130L Dk Green

  kr 5 499,00
  Du kan trygt forlate sivilisasjonen med vår største, sterkeste og mest robuste sekk. PowerFrame gir enestående støtte til oppakninger på 20 kg og oppover. Den perfekte sekken for lengre turer og ekspedisjoner.

  Bergans Trollhetta V5 75 Dk Green/Green Mud

  kr 3 399,00
  To sekker i én! Integrert i Trollhetta V5 75 finner du en avtakbar og komprimerbar dagstursekk. Praktisk når du vil utforske området rundt basecamp. Sekken er utstyrt med det nye bæresystemet Spine2. Det er en oppdatert versjon av Bergans sitt prisbelønte bæresystem Spine.

  Bergans Trollhetta V5 95 SolidDKGrey/Solid grey

  kr 3 699,00
  To sekker i én! Integrert i Trollhetta V5 95 finner du en avtakbar og komprimerbar dagstursekk. Praktisk når du vil utforske området rundt basecamp. Sekken er utstyrt med det nye bæresystemet Spine2, som er en oppdatert versjon av Bergans sitt prisbelønte bæresystem Spine®.

  Bergans Trollhetta V5 W 75 Red/Fire Red

  kr 3 299,00
  Bergans Trollhetta V5 W 75 L er to sekker i én og har skulderremmer og hoftebelte tilpasset kvinners anatomi. Integrert i sekken finner du en avtakbar og komprimerbar dagstursekk som f.eks. er superpraktisk når du vil utforske området rundt basecamp og ikke vil bære en stor sekk.

  Bergans Vengetind Hip Pack 10 Black

  kr 699,00
  Nye Vengetind Hip Pack 10 er en romslig og komfortabel hoftesekk. Det ventilerende, justerbare og solide hoftebeltet, kombinert med to kompresjonsremmer, sørger for optimal stabilitet rundt midjen. En perfekt følgesvenn på kortere turer hvor du ikke har behov for ryggsekk.

  Bergans Vengetind Hip Pack 10 Green Mud

  kr 699,00
  Nye Vengetind Hip Pack 10 er en romslig og komfortabel hoftesekk. Det ventilerende, justerbare og solide hoftebeltet, kombinert med to kompresjonsremmer, sørger for optimal stabilitet rundt midjen.

  Bergans Vengetind Hip Pack 3 W/Bottle Black

  kr 499,00
  Nye Vengetind Hip Pack 3 er en komfortabel og praktisk hoftesekk med ventilerende ryggparti. Det brede, justerbare hoftebeltet gir fast og stabilt feste rundt midjen. Den separate flaskeholderen gir enkel tilgang til vann. En perfekt følgesvenn på kortere turer hvor du ikke har behov for ryggsekk. Drikkeflaske medfølger.

  Bergans Vengetind Hip Pack 3 W/Bottle Green Mud

  kr 499,00
  Rumpetaske med flaskeholder.

  Bergans Vengetind Hip Pack 6 Black

  kr 549,00
  Nye Vengetind Hip Pack 6 er en komfortabel og praktisk hoftesekk med ventilerende ryggparti. Det brede, justerbare hoftebeltet gir fast og stabilt feste rundt midjen. Den separate flaskeholderen gir enkel tilgang til vann. En perfekt følgesvenn på kortere turer hvor du ikke har behov for ryggsekk.

  Tursekker

  Filtrer etter:

  Clear All